Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie neaşteptată! Ante Vukusic, fostul atacant de la FCSB, a fost prezentat în Italia, alături de un român

Situaţie neaşteptată! Ante Vukusic, fostul atacant de la FCSB, a fost prezentat în Italia, alături de un român
Comentarii

Ante Vukusic a fost prezentat în Italia, la echipa ACR Messina, din Serie C.

Echipa nou promovată în al treilea eşalon al fotbalului italian l-a transferat pe atacantul croat în vârstă de 30 de ani chiar în ultimele ore de mercato. Ante Vukusic a semnat o înţelegere valabilă până în 2023. Vestea a venit chiar după ce presa din Croaţia anunţa că fostul jucător de la FCSB va reveni în ţara natală, la echipa din prima ligă, Slaven Belupo, unde s-ar fi luptat pentru salvarea de la retrogradare. 

În aceeaşi seară, clubul italian a anunţat şi împrumutul românului Iulius Mărginean (20 de ani), de la Sassuolo, pentru un sezon. El a fost transferat de către Sassuolo în 2018 de la CS Zlatna, iar până acum, evoluase doar la grupele de juniori ale echipei de pe prima şcenă a fotbalului italian. Acum, mijlocaşul care a fost convocat la selecţionata U20 poate juca pentru prima dată la seniori. 

Ante Vukusic s-a pus rău cu oficialii unei echipe din Liga I: ”Noi vrem jucători cu coloană vertebrală. Nu are ce să caute la noi”

Lazlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a mărturisit atacantul croat are uşa închisă la Sepsi!

Dioszegi a fost dezamăgit de atitudinea jucătorului şi nu l-ar mai lua la echipa sa.

”(n.r. Aţi văzut că nu prea a jucat la FCSB. Acum, l-aţi mai lua?) Nu, în niciun caz! Noi vrem să aducem jucători care au coloană vertebrală, care fac totul pentru acest club şi pentru ei înşişi, şi jucători care sunt corecţi în primul rând.

”Mai greşi şi noi că niciodată nu ştii..”

Bine, mai greşim şi noi că niciodată nu ştii… Un om se comportă într-un fel la o echipă şi când trece graniţa, la o altă echipă, acolo se comportă exact invers. Dar încercăm măcar să aducem jucători care au caracter, în primul rând, altfel nu au ce să caute la noi”, a declarat pentru Pro Sport, Dioszegi. 

Patronul lui Sepsi a povestit cum a decurs tot episodul care l-a avut ca şi protagonist pe Vukusic. 

”E o întreagă telenovelă! Cu Ante Vukusic a vorbit scouting-ul nostru, a vorbit şi cu el personal, dar cel mai mult a vorbit cu impresarul lui. Am negociat timp de o săptămână-două săptămâni, până am ajuns la o sumă decentă şi corectă pentru contractul lui. I-am trimis contractul şi a spus să cumpărăm biletul de avion că vine mâine. Şi am cumpărat biletul de avion, i l-am şi trimis.

”Nu a mai răspuns la telefon. A fost foarte ciudat”

În ziua respectivă nu am mai vorbit, nu a mai răspuns la telefon, a fost foarte ciudat. Şi a două zi, când trebuia să vină, l-am sunat pe impresarul lui că mergem la Bucureşti, pentru că trebuie să îl întâmpinăm la aeroport. Atunci, impresarul lui a zis că nu vine astăzi. Şi am auzit că a venit, dar nu a venit până la Sfântu Gheorghe, pentru că la Bucureşti a fost o barieră şi s-a dus într-o altă direcţie.

”Nimeni nu l-a legat cu lanţul să vină la Sf. Gheorghe!”

Dacă un jucător ştie că nu vrea să vină la Sepsi, putea să spună: «Domnilor, a fost foarte bună oferta voastră, dar nu vreau să vin!». Şi atât! Nimeni nu l-a legat cu lanţul să vină la Sfântu Gheorghe! A fost o chestie de un caracter care nu are ce căuta la noi în echipă”, a declarat patronul lui Sepsi, vizibil deranjat de cele întâmplate. 

Atacantul adus în iarna acestui an n-a reuşit însă să-l impresioneze pe patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali.

Cinci meciuri are Vukusic în tricoul lui FCSB. Atacantul nu a marcat niciun gol. Ante Vukusic a jucat timp de două sezoane la NK Olimpija Ljubljana, unde ajunsese într-un conflict, pe finalul aventurii, cu câţiva oficiali ai echipei. 

Afla mai multe despre: ante vukusic-fcsb-italia 

viewscnt
Articole similare