Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie surprinzătoare pentru Luca Zidane. E francez, are cetăţenie spaniolă, dar ar putea juca pentru o altă naţională

Situaţie surprinzătoare pentru Luca Zidane. E francez, are cetăţenie spaniolă, dar ar putea juca pentru o altă naţională

Real Madrid

Comentarii

Luca Zinedine Zidane, unul dintre băieţii lui Zinedine Zidane, ar putea apăra culorile Algeriei.

Conform publicaţiei Echorouk, selecţionerul Algeriei, Djamel Belmadi vrea să-l convoace pe Luca Zidane la echipa naţională. Fiul lui Zidane ar putea fi astfel coechipier cu atacantul CFR-ului, Billel Omrani.

Luca Zidane s-a născut la Marseille, şi are şi cetăţenie spaniolă, el crescând practic în Spania din 2003. Ajuns la 21 de ani, portarul care a apărat în două meciuri şi poarta Realului din Madrid, este actualmente împrumutat la Racing Santander, formaţie pentru care a adunat deja 27 de meciuri.

La nivel de juniori, Zidane Jr a evoluat pentru Franţa, la toate categoriile de vârstă, până la nivelul U21. Originile sale algeriene îl pot aduce însă în naţionala africană, care acum se bazează pe serviciile a doi "veterani": Rais M'Bolhi şi Azzedine Doukha. Ambii au 33 de ani şi joacă în Arabia Saudită. Zidane Jr ar urma să se bata pentru tricoul de titular cu Alexandre Oukidja, portarul de 31 de ani al celor de la Metz.

Din naţionala Algeriei fac parte şi nume importante precum Riyad Mahrez, Sofiane Feghouli, Ismael Bennacer, Islam Slimani, Ramy Bensebaini sau Said Benrahma.

Afla mai multe despre: luca zidane 

viewscnt
Articole similare