Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Situaţie tot mai gravă în NBA. Încă trei jucători au fost testaţi pozitiv cu noul virus

Situaţie tot mai gravă în NBA. Încă trei jucători au fost testaţi pozitiv cu noul virus

NBA

Comentarii

Numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus creşte pe zi ce trece în rândul jucătorilor din NBA. Vineri, alţi trei baschetbalişti au fost testaţi pozitiv, ducând totalul la zece.

Cele mai recente cazuri de îmbolnăvire cu noul virsus Sars-CoV-2, în NBA, vizează doi jucători ai echipei Los Angeles Lakers, care nu au fost însă nominalizaţi de conducătorii echipei. Cei doi au fost plasaţi în carantină, sub supraveghere medicală.
 
Rezultatele au fost anunţate abia acum, deşi tastarea jucătorilor a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână, după meciul cu Brooklyn Nets, din 10 martie. În urma aceluiaşi control, patru jucători de la Nets au foste depistaţi pozitiv. Ulterior, superstarul Kevin Durant a confirmat pe reţelele de socializare că el este unul dintre cei depistaţi pozitiv.
 
Tot vineri, echipa Boston Celtics a anunţat că are un jucător infectat, căriua nu i-a menţionat însă numele. Gruparea din Massachussetts a precizat că jucătorul este asimptomatic şi a fost plasat în carantină. Ulterior, Marcus Smart a anunţat el pe Twitter că este sportivul cu coronavirus de la Celtics.
 
Noi cazuri au fost descoperite şi la echipa Philadelphia 76ers, însă în acest caz este vorba despre trei membri ai clubului.
 
Numărul cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus în NBA a ajuns acum la zece. Rudy Gobert, de la Utah Jazz, a fost primul jucător infectat cu coronavirus. Imediat după anunţarea rezultatului, campionatul nord-american de baschet a fost întrerupt. Ulterior, Donovan Mitchell (Utah Jazz), Christian Wood (Detroit Pistons) şi alţi patru baschetbalişti de la Brooklyn Nets au contractat boala Covid-19.

Afla mai multe despre: nbacoronaviruscovid-19testat pozitivlos angeles lakersboston celtics 

viewscnt
Articole similare