Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SIX NATIONS 2019 | VIDEO | Franţa, prima victorie. Bonusul ofensiv în faţa Scoţiei a fost obţinut într-un final dramatic

SIX NATIONS 2019 | VIDEO | Franţa, prima victorie. Bonusul ofensiv în faţa Scoţiei a fost obţinut într-un final dramatic

Rugby

Comentarii

Învinsă în primele două etape ale sezonului, Franţa s-a revanşat cu Scoţia, de care a trecut cu 27-10

Cocoşii galici au deschis scorul după o acţiune superbă a lui Ramos, finalizată de Ntamack, jucător ajuns la 10 eseuri în tricoul naţionalei. Ramos a transformat şi tot el a dus scorul la 15-0 din lovitură de pedeapsă. La cabine s-a intrat cu 15-3, după ce şi Laidlaw a executat o lovitură de pedeapsă.

Francezii au reuşit al doilea eseu chiar la startul părţii a doua. Huget a culcat balonul în terenul de ţintă scoţian. Finalul a fost încins. Alldrit a reuşit al treilea eseu al Franţei în minutul 75, iar Price a replicat imediat cu încercarea de onoare a oaspeţilor. În al optulea minut de prelungiri, Alldrit a mai înscris o dată, iar graţie acestui eseu Franţa a obţinut bonusul ofensiv.

Etapa viitoare, care se joacă peste două săptămâni. Franţa are deplasare infernală, la Dublin, în timp ce Scoţia o primeşte la Edinburgh pe Ţara Galilor.

Afla mai multe despre: frantascotiasix nations 2019 

viewscnt
Articole similare