Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Siya Kolisi, la a doua finală de Cupă Mondială din carieră: ”Nu credeam că voi face asta”. Noua Zeelandă-Africa de Sud, sâmbătă, 22:00, Orange Sport 3

Siya Kolisi, la a doua finală de Cupă Mondială din carieră: ”Nu credeam că voi face asta”. Noua Zeelandă-Africa de Sud, sâmbătă, 22:00, Orange Sport 3

Rugby

Comentarii

Căpitanul naţionalei de rugby a Africii de Sud, Siya Kolisi, a declarat că nu se aştepta să dispute din nou finala Cupei Mondiale, care va avea loc sâmbătă, la Paris, contra Noii Zeelande, scrie BBC.

Noua Zeelandă şi Africa de Sud se întâlnesc sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 22:00, pe Stade France din Paris (Franţa), în finala Cupei Mondiale de rugby, pentru a doua oară în istoria competiţiei.

Duelul celor doi ”coloşi” va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 3, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

”Nu credeam că voi ajunge să experimentez din nou acest lucru”

"Nu credeam că voi ajunge să experimentez din nou acest lucru. De aceea, meciul care va urma va fi atât de special. Oamenii se aliniază în spatele nostru şi vor să vadă spectacol", a spus Kolisi, care se află la a treia participare la un turneu final cu Springboks.

Dacă în 2019 Africa de Sud a ieşit campioană după o finală contra Angliei, în 2015, ea a fost pe locul 3, după Noua Zeelandă şi Australia.

Noua Zeelandă şi Africa de Sud au dominat rugby-ul mondial în ultimul deceniu şi jumătate, din 2007 când o echipă, când cealaltă câştigând trofeul mondial.

All Blacks şi Springboks au câte trei titluri câştigate fiecare, astfel că învingătoarea de duminică va obţine al patrulea trofeu.

Aşa cum se ştie, vineri, în finala mică, Anglia va întâlni Argentina, meci care pentru "trandafiri", extrem de dezamăgiţi după ce au pierdut la limită semifinala cu sud-africanii (16-15), pare că nu mai reprezintă o miză, ei abordând meciul cu opt schimbări în formula de joc.

Agerpres

Afla mai multe despre: africa de sud - noua zeelandkolisicupa mondiala de rugbylive videoorange sport 

viewscnt
Articole similare