Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Siyabonga Ngezana a venit cu temele făcute! Mişcare inteligentă al noului transfer de la FCSB: ”A început sa posteze citate din Biblie” | EXCLUSIV

Siyabonga Ngezana a venit cu temele făcute! Mişcare inteligentă al noului transfer de la FCSB: ”A început sa posteze citate din Biblie” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit transferul lui Siyabonga Ngezana (25 de ani), fundaş central din Africa de Sud, de la Kaizer Chiefs, care urmează să fie prezentat oficial şi canalele comunicare ale "roş-albaştrilor".

FCSB a reuşit încă un transfer, cel al lui Siyabonga Ngezana, un fundaş central pe care "roş-albaştri" l-au cumpărat din Africa de Sud, de la Kaizer Chiefs. Sud-africanii au luat-o înainte şi au anunţat plecarea lui Ngezana la FCSB, fără ca echipa din Bucureşti să facă vreun anunţ oficial.

Gigi Becali va plăti aproximativ 600.000 de euro pentru Ngezana, care acum aşteaptă viza, apoi va zbura la Bucureşti pentru a efectua vizita medicală şi a semna contractul.

A venit cu temele făcute! Mişcare inteligentă al noului transfer de la FCSB: ”A început sa posteze citate din Biblie” | EXCLUSIV

La scurt timp după ce a fost anunţat transferul său la FCSB, Siyabonga Ngezana a postat un citat din Biblie pe Instagam. „Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui, iar toate acestea vi se vor adăuga, Matei VI, 33”, a scris Siyabonga Ngezana, pe contul său de Instagram.

Basarab Panduru şi Tudor Silviu Sămuilă au comentat ironic postarea fotbalistului. 

  • 6 goluri şi un assist are Ngezana pentru Kaizer Chiefs în 123 de apariţii

Basarab Panduru: ”A venit unde trebuie! (ironic după ce a auzit despre postarea jucătorului)”. 

Tudor Silviu Sămuilă: ”Am impresia ca impresarii le zic să pui pe insta un citat, să pui o icoană, să mergi la biserică etc. (n.r. ironic)”

Basarab Panduru: ”Ai şanse mai mari... şi dacă te prinde în biserică eşti 100% luat (n.r. ironic). M-am uitat, nu are multe meciuri titular, nu vreau să zic mai multe că nu cunosc. Fizic? Arată subţire. Cred că l-au urmărit, trebuie să fie jucător buni dacă au dat bani aşa”. 

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Siyabonga Ngezana în prezent, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.com

Panduru, bulversat de mesajul public venit dinspre naţională, cu o zi înainte de meciul cu Kosovo: "Ce ceri? Atunci zilele astea să închidem prăvălia"

Afla mai multe despre: fcsbsiyabonga ngezanabasarab pandurugigi becali 

viewscnt
Articole similare