Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Slavia Praga s-a umplut de bani după ce a eliminat-o pe CFR Cluj. L-a vândut pe "cehul David Luiz", în Rusia

Slavia Praga s-a umplut de bani după ce a eliminat-o pe CFR Cluj. L-a vândut pe "cehul David Luiz", în Rusia

CFR Cluj

Comentarii

Campioana Cehiei, Slavia Praga, a dat lovitura prin vânzarea jucătorului Alex Kral în Rusia, la Spartak Moscova, pentru 12 milioane de euro.

Mijlocaşul de 21 ani, Alex Kral, este supranumit "David Luiz" al Cehiei datorită coafurii care seamănă mult cu cea a fundaşului central brazilian de la Arsenal Londra. Pentru Slavia Praga, vânzarea lui Alex Kral la Spartak Moscova pentru 12 milioane de euro reprezintă un record în materie de vânzări. Ultimul record data tot din această vară, când Slavia l-a vândut pe fostul fundaş al celor de la FC Botoşani, Michael Ngadeu, pentru 4.5 milioane la Gent.

Astfel, continuă perioada foarte bună pentru formaţia lui Nicolae Stancu şi Alexandru Băluţă. După ce s-au calificat în grupele Ligii Campionilor, cehii au asigurat cel puţin 15 milioane de euro. Apoi, grupa din care face parte, alături de Internazionale Milano, Barcelona şi Borussia Dortmund îi asigură o reţetă financiară incredibilă, de cel puţin 4-5 milioane de euro, doar din vânzarea biletelor şi a materialelor promoţionale. Cireaşa de pe tort, vânzarea lui Alex Kral. La finalul sezonului, balanţa financiară a celor de la Slavia Praga poate indica un profit de peste 30 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare