Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Slovan Liberec nu ia în calcul amânarea meciului din Europa League, dar se teme de FCSB: "Este o mare necunoscută"

Slovan Liberec nu ia în calcul amânarea meciului din Europa League, dar se teme de FCSB: "Este o mare necunoscută"

FCSB

Comentarii

FCSB are lotul decimat din cauza cazurilor de coronavirus şi doreşte amânarea meciului de joi, împotriva celor de la Slovan Liberec. Cehii nu iau în calcul această variantă, însă se tem de gruparea "roş-albastră".

Clubul ceh a anunţat pe site-ul oficial că va pleca în România pentru meciul de joi, însă nu a menţionat nicio posibilă amânare a partidei, aşa cum îşi doresc cei de la FCSB. Totodată, a fost menţionată şi problema gazonului de pe Arena Naţională, care va fi schimbat, motiv pentru care partida se joacă la Giurgiu.

Chiar dacă FCSB are în continuare, probleme tot mai mari, cu cazurile de coronavirus, Slovan îi consideră pe "roş-albaştri" o echipă imprevizibilă, tocmai din cauza faptului că antrenorul Pavel Hoftych nu ştie ce echipă va alinia adversara sa. În acest sens este menţionat meciul cu FC Argeş, pe care FCSB nu a reuşit să îl amâne, dar pe care l-a câştigat cu 3-0, graţie hattrick-ului marcat de Dennis Man, cel care a rămas cel mai important fotbalist de la FCSB.

Şi factorul istoric este important pentru Slovan. Cehii se tem de echipele româneşti din cauza faptului că niciodată nu au reuşit să treacă de ele. Slovan a câştigat în România, împotriva lui Dinamo, în sezonul 2009-2010, dar returul din Cehia avea să fie "Minunea de la Liberec". Ulterior, în sezonul 2012-2013, CFR Cluj a învins-o şi acasă şi în deplasare pe Slovan, lucru care s-a întâmplat şi în înfruntarea cu Astra Giurgiu, din 2014-2015. 

Afla mai multe despre: fcsbslovan libereceuropa league 

viewscnt
Articole similare