Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SMS-ul incredibil pe care Mourinho i l-a trimis unui fotbalist. Managerul portughez l-a făcut praf pe unul dintre foştii săi jucători de la Real Madrid

SMS-ul incredibil pe care Mourinho i l-a trimis unui fotbalist. Managerul portughez l-a făcut praf pe unul dintre foştii săi jucători de la Real Madrid
Comentarii

Julio Cesar, fost internaţional brazilian, a dezvăluit ce mesaj a primit de la Jose Mourinho când a câştigat Cupa Confederaţiilor, în 2013, după o finală cu Spania. Cesar şi Mourinho au lucrat împreună la Inter Milano.

Conflictul cu Iker Casillas a fost unul dintre motivele pentru care Jose Mourinho a plecat de la Real Madrid, în vara lui 2013. Tot în acea vară, Brazilia a câştigat Cupa Confederaţiilor, după 3-0 cu Spania. În poarta brazilienilor a fost Julio Cesar, în timp ce la spanioli a apărat Iker Casillas.

La final, cei doi portari au făcut schimb de tricouri şi Julio Cesar s-a afişat la festivitatea de premiere îmbrăcat în tricoul adversarului său. Afectat de conflictul cu Iker Casillas, Mourinho i-a trimis lui Julio Cesar un mesaj în care l-a făcut praf pe fostul mare portar al lui Real Madrid:

”Când am revenit în cameră, am văzut că am pe mobil un mesaj de la Mourinho. L-am citat: ”Eşti nebun? Casillas ar fi trebuit să poarte tricoul tău, nu tu pe al lui!” Şi mi-a spus că pot să apăr cu o singură mână mai bine decât Casillas”, a declarat Julio Cesar, citat de The Sun.

Afla mai multe despre: jose mourinhojulio cesariker casillascupa confederatiilor 

viewscnt
Articole similare