Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SMS-ul trimis de un jucător de la Steaua a ajuns din greşeală la Becali. Patronul a coborât în vestiar şi n-a mai fost cale de întoarcere: "A trebuit să plec!"

SMS-ul trimis de un jucător de la Steaua a ajuns din greşeală la Becali. Patronul a coborât în vestiar şi n-a mai fost cale de întoarcere: "A trebuit să plec!"

Top Interviuri

Comentarii

Marian Aliuţă a povestit, în cadrul ediţiei din această săptămână a TOP Interviurilor, despre cum a plecat de la Steaua după ce a greşit destinatarul unui SMS. Gigi Becali a aflat, a urmat un conflict şi apoi Aliuţă s-a transferat la Rapid.

Marian Aliuţă a semnat cu Steaua în vara lui 2002, după ce şi-a încheiat contractul cu Şahtior. În cadrul TOP Interviurilor, fostul mijlocaş a dezvăluit că era foarte apreciat la Şahtior, unde câştiga un milion de dolari pe sezon şi ucrainenii au făcut eforturi considerabile pentru a-l convinge să semneze prelungirea.

Aliuţă spune că a refuzat, deoarece a visat să joace la Steaua încă de când era copil. Pentru asta, a renunţat la salariul de un milion de dolari şi a acceptat oferta primită atunci de la Gigi Becali, 140.000 de dolari pe sezon. Antrenor era atunci Victor Piţurcă, cel care a insistat pentru transferul său.

De altfel, a plecat de la Steaua imediat după ce Victor Piţurcă s-a certat cu Gigi Becali şi a demisionat. Se întâmplă la vara lui 2004. Aliuţă a vrut atunci să-i trimită un SMS fostului antrenor, în care să-şi exprime regretele, însă a încurcat numerele în agendă şi mesajul a ajuns la Victor Becali, apoi la Meme Stoica, care mai departe i l-a arătat lui Gigi Becali. Ce a urmat? Povesteşte Aliuţă:

”(De ce ai plecat de la Steaua?) Nu m-a dat nimeni afară. A fost 'nea Piţi după cearta cu Gigi... A venit Zenga. Am jucat cu Walter începutul, dar nu prea eram agreat. Jucătorii lui Piţurcă uşor, uşor au plecat. Şi eu, şi Vivi (Răchită) şi (Florentin) Dumitru.

Eu de ce am plecat? Eu am dat un mesaj, nu ştiu dacă vă mai aduceţi aminte, cu mesajul... aveam Victor Piţurcă, Victor Becali (în agendă). Şi a plecat de la Steaua (n.r. Piţurcă), şi eu am vrut să îi dau un mesaj lui 'nea Piţi, ”îmi pare rău...”, cum se face, că pentru el venisem la Steaua şi pentru Steaua. Zic, ”îmi pare rău că aţi plecat, sper pe viitor...”, exact mesajul ăsta, ”sper să mai lucrăm pe viitor”. Mesajul, în loc să ajungă la 'nea Piţi, a ajuns la Victor Becali. Atunci, nu ştiu cum s-a ajuns.... am înţeles că Daniel Stanciu i-a zis lui MM sau nu ştiu cui.... Cert e că a ajuns la patron. Şi, după meciul cu Rapid, a venit în vestiar şi a zis: ”băi, tu crezi că dacă îi dai mesaj lui Piţi... ăla nu mai vine niciodată la Steaua”. Şi a început să facă cum făcea. Am avut o altercaţie acolo, o ceartă, am zis că nu mai stau şi am plecat”, a povestit Marian Aliuţă, în cadriul emisiunii TOP Interviuri.

În aceeaşi vară, în 2004, Aliuţă a semnat cu rivala Rapid. A plecat după numai jumătate de sezon, deorece spune că mintea îi stătea tot la Steaua:

”Mie îmi pare rău că am plecat... O dată, că am plecat de la Şahtior la Steaua. De la Steaua îmi pare rău că am plecat, dar nu aveam altă soluţie. Nu aş fi plecat de la Steaua, nici la Rapid, nici la Dinamo, nicăieri. Aş fi vrut să rămân acolo. Nu s-a putut, pentru că, după cearta pe care am avut-o, a trebuit să plec. Dar să ştii că după aceea mi-a părut rău că am plecat de la Rapid. Ştii de ce am plecat de la Rapid? Am plecat pentru că mintea mea era tot timpul spre Steaua”, a mai spus Aliuţă.

Afla mai multe despre: marian aliutatop interviuri 

viewscnt
Articole similare