Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soarta lui Bergodi a fost decisă! Ce se va întâmpla cu antrenorul Craiovei după eliminarea ruşinoasă din Europa League

Soarta lui Bergodi a fost decisă! Ce se va întâmpla cu antrenorul Craiovei după eliminarea ruşinoasă din Europa League
Comentarii

Sorin Cârţu a declarat că Universitatea Craiova nu urmăreşte schimbarea lui Cristiano Bergodi.

Chiar dacă au fost eliminaţi ruşinos din turul I preliminar al Europa League, oltenii îi vor acorda credit în continuare antrenorului italian.

Vicecampioana României îşi propune să îi ofere continuitate principalului şi priveşte eşecul de săptămâna trecută ca pe o întâmplare neplăcută.

”Nu s-a discutat (n.r - despre demiterea lui Bergodi). E prea devreme, s-au derulat una după alta. Şi cu partida asta cu Astra, acum cu plecările la lot. Nu s-a discutat nimic despre aşa ceva şi nu se gândeşte nimeni. Una peste alta, Cristiano ce are? Are vreo 10 jocuri după pandemie şi o singură înfrângere, cu CFR. Sigur, au fost înfrângeri cu CFR şi Tbilisi, dar nu s-a gândit nimeni la demitere.", a declarat Cârţu, la Pro X.

Universitatea Craiova dă senzaţia că şi-a revenit după înfrângerea umilitoare de la Tbilisi, în faţa lui Lokomotiv. Oltenii s-au impus fără probleme, scor 2-0, în faţa Astrei Giurgiu, în a doua etapă a Ligii 1.

Cristiano Bergodi consideră în continuare că Universitatea Craiova va face un sezon foarte bun, în ciuda celor întâmplate în a doua competiţie la nivel european ca importanţă.

Afla mai multe despre: craiovabergodi 

viewscnt
Articole similare