Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Soarta lui Mihai Teja la FCSB atârnă de un fir de aţă. Anunţul făcut de Gigi Becali şi cum ar putea fi înlocuit cu Şumudică

Soarta lui Mihai Teja la FCSB atârnă de un fir de aţă. Anunţul făcut de Gigi Becali şi cum ar putea fi înlocuit cu Şumudică

Superliga

Comentarii

Aventura lui Mihai Teja la FCSB este pe cale să se încheie. Patronul clubului a anunţat că antrenorul în vârstă de 40 de ani va pleca, în cazul în care nu ia titlul. Şansele la trofeu sunt însă extrem de mici.

Cu două meciuri rămase până la final, CFR Cluj are două puncte avans faţă de FCSB şi campioana României ar trebui să piardă cu Craiova, pentru ca titlul să se joace în ultima etapă. Cum şansele sunt destul de mici, Mihai Teja îşi va afla soarta după meciul din această seară, programat pe Telekom Sport 1, de la ora 21:00.

Gigi Becali n-a lăsat loc de interpretări şi a anunţat că Teja va pleca în cazul în care nu va reuşi să ia campionatul. Totuşi, antrenorul venit de la Gaz Metan va fi lăsat să conducă echipa şi în ultima etapă, când FCSB va juca împotriva lui CFR Cluj.

Mihai Teja a semnat cu FCSB la finalul anului trecut, după ce Nicolae Dică a fost demis. De atunci, a reuşit o medie de două puncte pe meci, prea puţine pentru a o face pe FCSB campioană.

Cum arată clasamentul acum:

1. CFR Cluj: 8 meciuri, 47 de puncte*
2. FCSB: 9 meciuri, 45 de puncte

*În cazul în care există egalitate de puncte între cele două, CFR Cluj are avantaj, deoarece FCSB a beneficiat la intrarea în play-off de rotunjirea de 0,5 puncte.

Marius Şumudică i-ar putea lua locul

Discuţiile pentru fostul antrenor al Astrei şi Gigi Becali au devenit mai intense în ultima perioadă. Şumudică şi-a arătat din nou disponibilitatea să lucreze cu Becali, pe care-l consideră ”cel mai bun patron din Liga 1”. De asemenea, omul de afaceri din Pipera s-a declarat convins că FCSB n-ar avea cum să rateze titlul cu Marius Şumudică pe bancă.

Şumudică mai are contract cu Al Shabab până în vara lui 2020, însă ar putea fi demis dacă nu termină pe locul 3, care duce în calificările pentru Liga Campionilor Asiei. În acest moment, cu o etapă înainte de final, Al Shabab se află pe ultima treaptă a podiumului, dar are doar un punct avans faţă de Al Taawon - locul 4. În plus, Şumudică joacă în ultima etapă contra lui Al Hilal, ocupanta locului 2, care se află la doar un punct în spatele liderului.

Afla mai multe despre: mihai tejafcsb 

viewscnt
Articole similare