Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC! Atacantul ca şi transferat de CFR Cluj s-a făcut de râs. Dan Petrescu l-a văzut şi l-a trimis acasă | ULTIMĂ ORĂ

ŞOC! Atacantul ca şi transferat de CFR Cluj s-a făcut de râs. Dan Petrescu l-a văzut şi l-a trimis acasă | ULTIMĂ ORĂgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul ghanez Shafiu Mumuni, care a fost la un pas să semneze cu CFR Cluj, a ajuns şomer după ce nu şi-a mai prelungit contractul cu Ashanti Gold. Fotbalistul s-a lăudat că va ajunge la campioana României, însă preşedintele clubului ghanez îl dă de gol.

În luna februarie, Dan Petrescu era în căutarea unui atacant la CFR Cluj, pentru a duce la capăt, cu succes, atât luptele din Liga 1, cât şi cele din Europa League. Aşa s-a ajuns la Shafiu Mumuni, un fotbalist ghanez legitimat la Ashanti Gold, internaţional de tineret, considerat unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti din Ghana.

Acesta a venit în probe la Cluj, câteva zile, alături de alţi fotbalişti, apoi s-a întors în ţara sa natală. Acesta chiar a asistat la partida dintre CFR Cluj şi Sevilla, din faza 16-imilor din Europa League, încheiată la egalitate, scor 1-1, alături de impresarul său, Saddick Adams. Momentul a fost imortalizat pe reţelele de socializare. După cum acesta a afirmat în presa din ţara natală, proba a fost un "real succes", şi trebuia să se întoarcă în România pentru a semna actele. La acea vreme, presa ghaneză a speculat faptul că Mumuni nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor lui Dan Petrescu şi că nu se va mai întoarce în România. Cu toate acestea, Mumuni a ţinut să-i contrazică pe toţi cei care susţineau acest lucru.

"Este adevărat că am fost în România, într-un stagiu de pregătire la CFR Cluj, alături de alţi fotbalişti din Argentina şi Paraguay. Totul a mers fără probleme, dar federaţia lor a suspendat campionatul în săptămâna în care trebuia să completez actele, din cauza pandemiei de Coronavirus. Preşedintele clubului a sunat ieri şi a dat asigurări că mă va chema să semnez când va fi reluat campionatul", a explicat jucătorul african, pentru Kumasi FM.

A anunţat că va semna cu CFR Cluj, dar a rămas şomer! Calvarul prin care trece fotbalistul surprins în tribune la CFR Cluj - Sevilla

Din păcate pentru acesta, a intervenit pandemia de coronavirus şi telefonul nu a mai sunat. Nemulţumit tensiunile de la Ashanti Gold,  Mumuni a negociat cu o altă rivală din Ghana, Asante Kotoko, însă tratativele au picat rapid. Cel mai probabil, gândul său a rămas la transferul în România.

În acest moment, Shafiu Mumuni a rămas fără contract după ce i-a expirat înţelegerea cu Ashanti Gold şi a refuzat prelungirea contractului, în ciuda eforturilor depuse de club. Şansele ca el să mai ajungă în România sunt minime, după cum a recunoscut şi unul dintre foştii săi conducători, care a recunoscut că fotbalistul a fost plecat în probe de trei ori şi de fiecare dată a dezamăgit.

"Shafiu a plecat de trei ori în probe, a picat de fiecare dată. Speram să semneze un nou acord, dar a declarat public că ar juca pentru Kotoko. Pentru mine, nu văd nimic în neregulă, dar el nu mai face parte din planurile noastre. Îmbătrâneşte şi suntem hotărâţi să scăpăm de jucătorii mai în vârstă pentru a construi o echipă câştigătoare", a declarat directorul executiv al clubului, Emmanuel Frimpong.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescu cfr clujtransferuri cfr clujtransferurishafiu mumuni transfer cfr clujdan petrescu transferuri 

viewscnt
Articole similare