Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC după ŞOC la Dinamo! Jucătorii nu înţeleg ce se întâmplă şi ameninţă că pleacă împreună cu Rednic: "Chiar e surprinzător!"

ŞOC după ŞOC la Dinamo! Jucătorii nu înţeleg ce se întâmplă şi ameninţă că pleacă împreună cu Rednic: "Chiar e surprinzător!"
Comentarii

La doar trei zile de la ultimul meci disputat de Dinamo în acest sezon, Mircea Rednic s-a despărţit de gruparea din Ştefan cel Mare.

Spre surprinderea tuturor, Mircea Rednic a plecat de la Dinamo, după o discuţie aprinsă cu Ionuţ Negoiţă. Vestea i-a şocat chiar şi pe jucătorii "câinilor". Sursele Telekom Sport susţin că Naser Aliji, Parfait Mandanda şi Simon Zenke nu înţeleg ce se întâmplă şi că şi-au manifestat suportul pentru fostul lor antrenor. Astfel, cei trei jucători aduşi de Rednic vor să plece cât mai repede de la Dinamo.

"Sunt surprins de tot ce se întâmplă, aşa cum este toată lumea. Nici măcar nu ştiu ce să mai spun în asemenea situaţii" , a declarat Simon Zenke.

"Chiar mă surprinde să aud această veste. Nici măcar n-am început treaba pentru a construi o echipă pentru noul sezon şi deja aflu aşa ceva. Sunt surprins" , a spus Parfait Mandanda.

Jucătorii sunt alături de Rednic

"Este un antrenor care nu lasă nimic la voia întâmplării. Este o persoană directă, care dacă trebuie să-ţi zică ceva în faţă îţi zice. Dacă nu-i place de tine, îţi zice. Din acest punct de vedere l-am apreciat mult. Pentru că uneori eram obişnuit cu oamenii care nu-ţi vorbeau într-o manieră directă, mai ales antrenorii" , declara Montini, săptămâna trecută, pentru Telekom Sport.
 
"Pentru mine, în toată cariera pe care am avut-o până acum, la ora actuală, dânsul este cel mai bun antrenor şi cel mai experimentat dintre toţi pe care i-am avut. Are toate calităţile necesare pentru a fi un antrenor de top. Când are ceva de spus, dânsul spune, chiar dacă vorbele sunt dure, dar sincere" , spunea Sorescu.
 
 

Afla mai multe despre: rednicdinamomandanda 

viewscnt
Articole similare