Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC după ŞOC la FCSB. Becali a început curăţenia de iarnă şi dă afară şase jucători. Decizii surprinzătoare luate de patronul roş-albaştrilor

ŞOC după ŞOC la FCSB. Becali a început curăţenia de iarnă şi dă afară şase jucători. Decizii surprinzătoare luate de patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a încheiat seria excelentă de rezultate şi a pierdut pentru prima dată după 11 meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile. Astra Giurgiu a învins-o pe echipa patronată de Gigi Becali, scor 3-1, în Liga I.

Bogdan Argeş Vintilă a avut parte de un parcurs de excepţie pe banca celor de la FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor a luat echipa de pe ultimul loc în Liga I, a dus-o pe loc de play-off, a ajutat-o să treacă peste dezamăgirea eliminării din play-off-ul Europa League, iar acum vicecampioana României este din nou văzută printre marile favorite la cucerirea titlului.

Un titlu pe care Gigi Becali îl aşteaptă din 2015. Pentru a fi sigur că echipa sa nu va rata din nou câştigarea campionatului, patronul celor de la FCSB vrea să dea lovitură după lovitură în pauza de iarnă. Până să bifeze primele transferuri, vicecampioana României şi-a făcut deja lista neagră a jucătorilor care vor pleca în următoarea perioadă de transferuri.

Becali face revoluţie. ŞOC la FCSB, şase jucători sunt OUT de la echipă

Lista începe cu Bozhidar Chorbadzhiyski. Fotbalistul împrumutat de FCSB de la ŢSKA Sofia este unul dintre jucătorii de care roş-albaştrii se vor despărţi în iarna lui 2020.

"Nu se mai schimbă nimic. Chorbadzhiyski nu mai rămâne la FCSB, nu mai am nevoie de el! Va pleca în iarnă. La revedere!", a confirmat chiar Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Pentru a-l păstra pe fundaşul bulgar, FCSB va trebui să plătească 300 de mii de euro, însă Becali nici nu vrea să audă de aşa ceva, iar de acum Bogdan Argeş Vintilă va trebui să se bazeze pe ceilalţi doi fundaşi centrali din lot, Iulian Cristea şi Bogdan Planic.

În plus, Gigi Becali va renunţa şi la serviciile fundaşilor laterali Claudiu Belu şi Alexandru Stan, dar şi la cei doi atacanţi Ioan Hora şi Juvhel Tsoumou. Nici Adi Popa nu s-a acomodat prea bine de la revenirea la FCSB, iar Bogdan Argeş Vintilă nu se bazează pe serviciile mijlocaşului de 31 de ani.

"Băi, Bogdane! Să nu-l mai văd pe Popa în echipă! Da, tată? E prea obraznic şi prea nesimţit. Nu merită. Să nu mai joace! Să nu mai fie în lot! Ai înţeles, da?!" , a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare