Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC! Fotbalistul care l-a costat o avere pe Gigi Becali, dat dispărut: ”L-a văzut cineva?!” Unde a fost zărit ultima dată

ŞOC! Fotbalistul care l-a costat o avere pe Gigi Becali, dat dispărut: ”L-a văzut cineva?!” Unde a fost zărit ultima datăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Juan Carlos Toja a semnat cu FCSB în 2008 pentru 1.5 milioane de euro. A jucat bine o perioadă, apoi a plecat din România.

Privit cu suspiciune la început, Toja nu a lăsat chiar o impresie rea în România. Calitatea sa tehnică era evidentă, iar fanii l-au îndrăgit destul de repede pe fotbalistul care aducea aminte de componenţii formaţiei The Doors.

Juan Carlos Toja a jucat pentru FCSB timp de două sezoane, în care a reuşit să marcheze patru goluri şi să ofere şase pase decisive. Mijlocaşul columbian a fost vândut ulterior pentru 500.000 de euro la Aris Salonic.

”Ce s-a întâmplat cu el? L-a văzut cineva?”

Într-un material publicat de las2orillas.co, jurnaliştii columbieni l-au dat dispărut, la propriu, pe Juan Carlos Toja. ”În 2012, Juan Carlos s-a întors în SUA pentru a-şi încerca norocul la New England Revolution. Dar o accidentare gravă la spate l-a împiedicat să joacă şi a rupt contractul la sfârşitul anului 2013. De atunci, rătăceşte singur. Nimeni nu ştie unde este. Ştie undeva unde este? L-a văzut cineva?”, se întreabă columbienii.

”Falcao, Rodallega, Guarín, Abel Aguilar, Zúñiga, Cristian Zapata, Edwin Valencia, Wason Rentería, Dayro Moreno, Sebastián Hernández, Marrugo…iar lista pare interminabilă. Campionatul Sudamerican Under 20 din 2005 a fost o probă clară a talentului pe care l-a adus în fotbal Columbia. Între atâţia fotbalişti foarte buni, am remarcat unul dintre ei, complet diferit. Un stângaci din Bogota, care ne-a impresionat prin tehnica sa. În 2006 l-a cumpărat River Plate, iar la 21 de ani juca deja în Copa Libertadores. După doi ani în care a jucat soccer, a fost transferat de cea mai mare echipă din această ţară, gigantul Steaua Bucureşti. A ascultat imnul Champions League, a prins din nou naţionala Columbiei, părea pe drumul cel bun. Din 2010 a început din nou să ne dezamăgească. A plecat la Aris Salonic, iar în 2012 a ajuns din nou în Statele Unite unde şi-a încercat norocul la New England Revolution. A rupt contract şi a început să se antreneze singur. Prin 2016 a fost văzut la Fortaleza, iar ultima dată ştiam că se pregăteşte cu La Equidad. Dar, Juan Carlos Toja a dispărut. Ştie cineva unde este? L-aţi văzut? Vrem să revină! Pentru că pe marii fotbalişti, magia nu-i părăseşte niciodată!” scrie şi publicaţia winsports din Columbia.

viewscnt
Articole similare
FOTO Nu-ti dai seama care e mama. Sotia unui fotbalist celebru seamana leit cu fiica de 21 de ani