Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC! Fotbalistul din naţionala României pleacă de la CFR Cluj şi ajunge tot în Liga 1. Clubul care l-a convins: "Da!"

ŞOC! Fotbalistul din naţionala României pleacă de la CFR Cluj şi ajunge tot în Liga 1. Clubul care l-a convins: "Da!"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, îşi conturează deja noul lot pentru sezonul următor, în care ardelenii vor juca în Liga 1, Cupa României şi preliminariile europene, iar "Bursucul" are de luat o decizie importantă în privinţa jucătorului naţionalei, Alex Paşcanu (21 de ani).

CFR Cluj nu a reuşit să-i păstreze pe Giedrius Arlauskis şi George Ţucudean, iar Dan Petrescu aşteaptă întăriri. Portarul va semna în Arabia Saudită, cu Al Shabab, informaţie anunţată în exclusivitate de Telekom Sport, în timp ce atacantul nu a putut fi convins să mai rămână până la finalul sezonului şi a plecat la finalul lunii iunie. 

FC Voluntari negociază cu CFR Cluj. Ilfovenii doresc să-l păstreze pe fotbalistul naţionalei, Alex Paşcanu

Alex Paşcanu are şanse mici de a juca la CFR Cluj din sezonul următor şi să bifeze minutele dorite, dacă nu se vor elibera mai multe locuri din centrul apărării. Dan Petrescu s-a bazat în acest sezon pe Andrei Burcă, Vincius, Mike Cestor şi pe Kevin Boli, iar acolo mai e şi Denis Ciobotariu. 

Dacă niciunul nu va pleca, atunci Alex Paşcanu ar putea alege să petreacă încă un sezon la FC Voluntari, sub formă de împrumut. Ilfovenii îl doresc şi au demarat negocierile pentru rămânerea fundaşului central.

"Da, noi ne dorim să îl păstrăm. O să discutăm cu cei de la CFR. Singurii cu care am discutat sunt Cojocaru şi Măţan, care se vor întoarce la Viitorul. Am încercat să îi păstrăm, dar ne-au spus că se vor întoarce la Viitorul", a declarat preşedintele lui FC Voluntari, Ioan Andone. 

Nici jucătorul împrumutat de CFR Cluj la FC Voluntari, Alex Paşcanu, nu s-ar împotrivi, mai ales că îşi doreşte să nu fie rezervă în Gruia:

"Mi-a plăcut experienţa aici. Am venit, am jucat multe meciuri, am avut şi meciuri bune şi meciuri slabe, am învăţat şi sunt fericit că am venit aici şi am terminat cu bine. Şi că am scos echipa de unde era. Când am venit aici în iarnă, aveam opt puncte şi toată lumea zicea că nu mai avem nicio şansă. Uite că am scos-o cu bine", a susţinut internaţionalul român. 

Alex Paşcanu nu vrea sub nicio formă să stea pe bancă

"Nu ştiu, nu ştiu. Deocamdată ştiu că trebuie să mă întorc la CFR Cluj, după ce se termină campionatul ăsta, dar eu, sincer, mă simt foarte bine aici (n.r. - la FC Voluntari) şi o să vedem ce va fi. Mi-ar plăcea să mă întorc la anul, să capăt şi mai multă experienţă.

O să trebuiască să avem o discuţie (n.r. - cu cei de la CFR), nu ştiu ce vor şi ei. E clar pentru mine, eu vreau să joc, să prind cât mai multe meciuri. Ştiu deja cum a fost acolo şi vedem din vară ce va fi, dar important pentru mine este să joc meci de meci", declara fundaşul central la începutul lunii iulie. 

Dan Petrescu a fost decisiv în privinţa împrumutului lui Alex Paşcanu de la CFR Cluj. "Burscul" a fost nemulţumit de e evoluţiile fundaşului central, după transferul acestuia din Anglia, în august 2019. 

În acest sezon, Alex Paşcanu a evoluat în 26 de meciuri în toate partidele şi a marcat un gol. 

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma