Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC! George Puşcaş, transfer după şase luni. Clubul care-l aşteaptă pentru a scrie istorie: pe listă cu un fotbalist de la Chelsea

ŞOC! George Puşcaş, transfer după şase luni. Clubul care-l aşteaptă pentru a scrie istorie: pe listă cu un fotbalist de la Chelsea

Stranieri

Comentarii

George Puşcaş ar putea schimba echipa, în Championship, în perioada de transferuri din iarnă şi ar putea pleca chiar la echipa unde a fost dorit, înainte să accepte oferta lui Reading. Presa din Anglia notează că Birmingham City a alcătuit o listă formată din şapte jucători doriţi, pe care se află şi atacantul român.

Birmingham îşi doreşte să aducă întăriri pentru ca în 2020 să intre în zona de atac a promovării în Premier League, iar antrenorul Pep Clotet ia în calcul mai multe variante, notează Birminghammail.co.uk. 

"Clubul se pregăteşte să aducă jucători pe orice poziţie, în cazul în care se întâmplă ceva. Avem un lot numeros, astfel că va trebuie să alegem cu multă grijă pe cine aducem. Ştiu că cei din club muncesc din greu, iar jucătorii doriţi în ştim deja. Ar fi o plăcere să-i vedem în club. Dorim să-i aduce în ianuarie, pentru a face pregătirea cu noi", a susţinut antrenorul lui Birmingham, Pep Clotet. 

Sursa citată a aflat lista de dorinţe a clubului, iar pe aceasta se regăseşte şi George Puşcaş: "Birmingham a fost unul dintre cluburile care i-a oferit şansa românului să-şi relanseze cariera. Deşi a existat interes pentru el din Serie A, La Liga şi Bundesliga, Puşcaş a ales Reading, care i-a oferit un contract pe cinci sezoane", a scris sursa citată. 

Pe lista de şapte jucători a lui Birmingham, pe lângă George Puşcaş, se mai regăsesc: Asmir Begovic (ex-Chelsea, în prezent la Qarabag), Craig Macgillivray (Portsmouth), Dwight Gayle (Newcastle), Nahki Wells (QPR), Mario Gavranovic (Dinamo Zagreb) şi Denis Vivar Becerra (liber de contract). 

George Puşcaş, ironizat de fanii lui Birmingham în meciul direct

În meciul direct dintre Reading şi Birmingham, la scorul de 3-1 pentru oaspeţilor, fanii şi-au amintit de episodul din vară şi l-au ironizat pe fostul jucător al lui Internazionale Milano. I-au cântat minute bune: "Puşcaş, cât e scorul?". În cele din urmă, echipa internaţionalului român a pierdut partida cu 2-3, în ultima etapă din Championship. 

În clasament, Reading este pe 18, cu 21 de puncte, în timp ce Birmingham este pe 13, cu 28 de puncte. O altă formaţie care s-a interesat de Puşcaş astă-vară, Leeds, este pe locul 2, cu 43 de puncte, cu opt mai multe decât locul trei ocupat de Fulham.

Afla mai multe despre: george puscas 

viewscnt
Articole similare