Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC! Haaland a decis să plece de la Dortmund după doar 3 luni. Ce COLOS l-a convins să semneze şi suma de transfer

ŞOC! Haaland a decis să plece de la Dortmund după doar 3 luni. Ce COLOS l-a convins să semneze şi suma de transfer

Borussia Dortmund

Comentarii

Atacantul norvegian al echipei Borussia Dortmund, Erling Braut Haaland, vrea să semneze cu Real Madrid, anunţă presa spaniolă, citată de Goal.com.

Haaland, convins de Real Madrid. Dortmund vrea 75 de milioane de euro

Conform sursei amintite, Haaland vrea să devină galactic încă din vara acestui an, deşi se află la Dortmund de mai puţin de trei luni.

Dortmund a plătit 20 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Erling Haaland de la Salzburg, în ianuarie anul acesta, şi îşi doreşte cel puţin 75 de milioane de euro în schimbul atacantului.

Totuşi, cei de la Dortmund nu vor să îl piardă atât de repede pe Haaland şi sunt sceptici în privinţa vânzării norvegianului în această vară, dar nu exclud un posibil transfer în 2021, mai notează spaniolii.

De altfel, vara anului 2021 ar fi momentul ideal pentru un transfer, ţinând cont că Haaland are o clauză de reziliere a înţelegerii cu Dortmund, în valoare de 75 de milioane de euro, clauză care poate fi activată în vara anului 2022.

Erling Braut Haaland este marea revelaţie a acestui sezon, în fotbalul european. La doar 19 ani, atacantul norvegian are 40 de goluri marcate în 33 de apariţii în toate competiţiile, pentru Salzburg şi Borussia Dortmund. 

  • 12 goluri în 11 meciuri are Haaland pentru Dortmund
  • 80 de milioane de euro este cota lui Haaland, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare