Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Europa! Real Madrid transferă de la rivala Atletico: ”Au bătut palma! E un transfer pentru istorie!”

ŞOC în Europa! Real Madrid transferă de la rivala Atletico: ”Au bătut palma! E un transfer pentru istorie!”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid pare aproape să-i dea rivalei locale, Atletico Madrid, o uriaşă lovitură.

Gruparea blanco este foarte aproape de a obţine acordul lui Rodrigo Riquelme, cel mai valoros jucător de la echipa secundă a clubului ”colchonero” şi una dintre marile promisiuni ale fotbalului iberic.

Transferuri Real Madrid | Real  transferă de la rivala Atletico: ”Au bătut palma!”

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani nu şi-a prelungit încă acordul cu Atletico Madrid, mai ales că pe adresa sa au venit foarte multe propuneri tentante. Manchester City şi Arsenal au fost priemele echipe care l-au contactat pe Riquelme, dar atât fotbalistul, cât şi familia lui, vor să rămână în Spania.

Real Madrid ar fi obţinut în schimb acordul familiei şi al jucătorului, iar momentan discuţiile se poartă cu reprezentantul fotbalistului, cunoscutul om de afaceri britanic de origine iraniană, Kia Joorabchian. Doi dintre reprezentanţii companiei lui Joorabchian, Sports Invest UK Ltd, au discutat zilele trecute cu Jose Angel Sanchez, mâna dreaptă a lui Florentino Perez. Intermedierea a fost făcută chiar de către familia jucătorului şi discuţiile s-au purtat prin intermediul unei videoconferinte. Lui Riquelme, contractul cu Atletico îi expiră în luna iunie.

Rodrigo Riquelme a bifat deja primul meci pentru Atletico Madrid în La Liga, apoi a evoluat în Copa del Rey pentru echipa lui Diego Simeone. Joacă la Atletico Madrid B dar cota sa a crescut la 2.3 milioane de euro. Riquelme este internaţional de tineret şi a declarat recent că i-ar plăcea să rămână la Atletico Madrid. Onda Madrid anunţă însă că planurile sale au fost date peste cap de interesul Realului, o echipă care în ultima vreme preferă să se reorienteze spre fotbalişti foarte tineri şi foarte valoroşi. ”E un transfer istoric. Copilul poate ajunge mare. Din informaţiile noastre s-a bătut deja palma, dar agentul este cel care pune dificultăţi la semnarea acordului. Este o pistă de urmărit” a anunţat postul de radio citat.

Transferuri Real Madrid | Oferta NEBUNĂ pe care o pregăteşte Real Madrid pentru Kane

Conform Daily Mail, Tottenham va solicita pentru transferul său suma de 220 de milioane de euro! Dacă s-ar face transferul pentru această sumă, Kane ar putea deveni cel mai scump fotbalist din toate timpurile.

Englezii scriu că Real Madrid este gată să vină cu o ofertă oficială pentru super starul lui Spurs. Doar că din cele 220 de milioane de euro, Real Madrid vrea să scadă cu ajutorul a doi fotbalişti pe placul antrenorului Jose Mourinho.

Este vorba despre James Rodriguez şi Gareth Bale, ambii aflaţi pe lista disponibilizaţilor la Madrid, şi pe lista de preferinţe a lui Mourinho. Real Madrid ar urma să mai plătească alte 120 de milioane de euro lui Tottenham pentru transferul lui Kane.

Afla mai multe despre: rodrigo riquelmereal madridatletico madrid 

viewscnt
Articole similare