Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC în familia lui Becali. Fostul patron de la FCSB e în corzi după ultima decizie. Renegată din familie, Alina a fost surprinsă cu fostul Annei Lesko

ŞOC în familia lui Becali. Fostul patron de la FCSB e în corzi după ultima decizie. Renegată din familie, Alina a fost surprinsă cu fostul Annei Leskogalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a confruntat cu probleme personale serioase în primăvara acestui an, după ce nepotul său a fost implicat într-un divorţ care a ţinut primele pagini ale ziarelor din România.

Becali a încercat să amelioreze problemele dintre Vasi Geambazi şi soţia sa, Alina, însă divorţul a fost inevitabil. Nepotul patronului de la FCSB n-a ţinut cont de sfaturile primite din partea unchiului său, iar după doar o lună de la divorţul de fosta sa soţie, Vasile Geambazi şi-a găsit alinarea în braţele altei femei. Andreea Ciungan, care în trecut s-a iubit cu milionarul senegalez, Kabirou Mbodje, a fost surprinsă alături de fostul patron de la FCSB.

Becali, neputincions în divorţul anului. Patronul de la FCSB n-a fost ascultat

Acum, conform cancan.ro, şi fosta doamnă Geambazi s-a reorientat. Alina şi multimilionarul libanez Roger El Akoury au fost surprinşi împreună în oraş. Cei doi au luat masa la un restaurant de lux din Bucureşti, unde s-au simţit excelent. El Ekoury este cunoscut în showbiz-ul românesc pentru relaţia pe care a avut-o cu Anna Lesko, dar şi pentru faptul că a fost implicat în celebra investigaţie de presă Panama Papers.

Cine este Vasi Geambazi

În urmă cu un an şi jumătate, Gigi Becali anunţa că se retrage de la FCSB şi că nepotul său se va ocupa de destinele echipei. Totul a pornit de la rezultatul alegerilor pentru preşedinţia FRF. Nemulţumit că Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat, Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal:  "M-am retras. La 4 jumate dimineaţa am trimis adresa la club, iar clubul va informa Liga. Eu nu accept să fiu la mâna lui Burleanu şi la Comisiile la care dă el comandă. Nu mă vreau să mai fiu".

Însă, după doar zece luni, la începutul acestui an, latifundiarul din Pipera a preluat din nou controlul şi a revenit la putere la FCSB, iar în acest moment deţine 99,9% din acţiuni. Până în luna ianuarie a acestui an, Vasile Geambazi deţinuse 37% din acţiuni.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Cea mai frumoasa jurnalista sportiva l-a "uitat" pe Zlatan Ibrahimovic si s-a impacat...