Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC în familia lui Becali! Nepotul patronului de la FCSB a pierdut cel mai important proces. Sumă uriaşă cerută ca daune

ŞOC în familia lui Becali! Nepotul patronului de la FCSB a pierdut cel mai important proces. Sumă uriaşă cerută ca daune

FCSB

Comentarii

Nepotul lui Gigi Becali a primit o lovitură în plin din partea instanţei în procesul pe care l-a avut cu Adelina Pestriţu.

A trecut mai bine de un an de la deschiderea procesului dintre Lucian Becali şi Adelina Pestriţu. Astfel, în plină pandemie de coronavirus, conform playtech.ro, nepotul patronului de la FCSB a fost nevoit să-i transfere în conturi Adelinei Pestriţu nu mai puţin de 19 mii de lei.

Daunele pe care le-a primit de la nepotul lui Gigi Becali, Adelina Pestriţu a decis să le transforme într-o donaţie şi le-a transferat direct în conturile unei asociaţii caritabile pentru lupta împotriva coronavirusului.

"În urma unui proces pe care l-am câştigat, instanţa a decis că trebuie să-mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume. Pentru mine nu este important să mai vorbesc despre subiectul acestui proces şi nici despre persoana care a fost obligată în Instanţă să-mi plătească această sumă.(…)

Iată că suferinţă mea s-a transformat în bucurie şi deşi cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru că nişte oameni să fie ajutaţi să muncească că să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital”, a scris Adelina Pestriţu pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dumnezeu lucreaza prin oameni. Nu este prima data cand cred sau spun asta. De ce? Vreau sa va povestesc. In urma unui proces pe care l-am castigat, instanta a decis ca trebuie sa mi se plateasca daune in valoare de 19.000 RON, iar astazi am intrat in posesia acestei sume. Pentru mine nu este important sa mai vorbesc despre subiectul acestui proces si nici despre persoana care a fost obligata in instanta sa-mi plateasca aceasta suma. Motivul acestei postari este bucuria ca banii se transforma intr-o donatie pe care am si facut-o (in urma cu 5 min) Asociatiei Sonia Maria, care va cumpara echipamente de protectie pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primeste si patologii respiratorii, deschis pentru urgente pediatrice. Scopul acestui proces nu a fost sa ma imbogatesc, ca urmare, banii nu vor zabovi la mine in cont si vor fi folositi pentru achizitionarea acestor echipamentelor de protectie vitale pentru personalul de la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului, din Bucuresti. Iata ca suferinta mea s-a transformat in bucurie si desi candva m-am intrebat de ce mi se intampla mie asta, astazi mi-am dat raspunsul singura. Pentru ca niste oameni sa fie ajutati sa munceasca ca sa aiba grija de copiii bolnavi care au nevoie de ingrijire in acest spital. Multa sanatate si iubire tuturor! #peace Swipe right

O postare distribuită de A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) pe

Lucian Becali e bun de plată. Ce proces a pierdut nepotul patronului de la FCSB

În urmă cu patru ani, după ce s-a despărţit de Speak, Adelina Pestriţu a fost atacată pe reţelele de socializare de Lucian Becali. Nepotul patronului de la FCSB a scris pe Facebook declaraţii calomnioase la adresa vedetei, astfel că Adelina Pestriţu l-a chemat în instanţă pe Lucian Becali.

"Adelina Pestriţu şi Spic s-au despărţit, asta da tragedie naţională, ce reconversia creditelor din franci elveţieni, ce blocarea metroului pentru 4-5 ore, ce inundaţii în Galaţi, asta tragedie….S-o fi săturat săraca femeie de unde se f… pe 3-4-5.000 €, să se f… doar pe frumuseţe şi de plăcere, nu e rentabil”, scria Lucian Becali, în 2016, pe Facebook.

viewscnt
Articole similare