Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC în familia lui Becali! Scandal uriaş la o săptămână de la nunta de milioane de euro. Fiica patronului de la FCSB, părăsită pentru o bombă SEXY

ŞOC în familia lui Becali! Scandal uriaş la o săptămână de la nunta de milioane de euro. Fiica patronului de la FCSB, părăsită pentru o bombă SEXYgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a participat, în urmă cu două săptămâni, la unul dintre cele mai importante evenimente din viaţă. Fiica cea mare a patronului de la FCSB s-a măritat, iar evenimentul a ieşit perfect din toate punctele de vedere.

Teodora Becali a avut parte de o nuntă ca-n poveşti, iar totul a fost posibil datorită socrului mic. Patronul FCSB-ului nu s-a uitat la bani şi a plătit, fără să stea pe gânduri, 500 de mii de euro pentru organizarea evenimentului, care a avut loc la un loc exclusivist, în Snagov, iar petrecerea s-a încheiat cu un dar de nuntă pe măsură.

Gigi Becali le-a oferit tinerilor căsătoriţi 1 milion de euro, iar cei doi au strâns, în total, 1,7 milioane de euro din partea tuturor invitaţilor prezenţi la nuntă. Însă, la aproximativ două săptămâni de la eveniment, patronul de la FCSB a primit o veste proastă din partea fiicei mijlocii.

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Becali, surprins de ultima veste primită

Alexandra Becali forma un cuplu cu Mihnea Grigoriu, însă fiul miliardarului Daniel Grigoriu a luat decizia de a face o schimbare în viaţa sa. Astfel, acesta a decis să pună capăt relaţiei cu Alexandra Becali şi să dea o şansă relaţiei cu Denisa Hodişan.

Fotomodelul are 26 de ani şi a terminat Facultatea de Matematică. Denisa a câştigat de-a lungul carierei mai multe competiţii internaţionale, cele mai importante fiind obţinute la Miss Top Model Internaţional, câştigat în 2016, dar şi Miss Balkana 2017,Miss Planet Fotogenie 2017.

Ultima competiţie pe care a câştigat-o a fost recent, la Tbilisi, capitala Georgiei. Este vorba de Miss Planet 2019, acolo unde a fost însoţită chiar de către Mihnea Grigoriu.

viewscnt
Articole similare