Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc în familia lui Kobe Bryant! TMZ anunţă că una dintre fiicele baschetbalistului se afla în elicopterul prăbuşit: unde călătoreau

Şoc în familia lui Kobe Bryant! TMZ anunţă că una dintre fiicele baschetbalistului se afla în elicopterul prăbuşit: unde călătoreau

Baschet

Comentarii

Baschetbalistul Kobe Bryant (41 de ani) a murit, duminică, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbuşit în Calabasas, California. Alături de Kobe Bryant se mai aflau şi alte persoane, iar până în acest moment au fost confirmate cinci decese, conform Tmz.com. Printre persoanele care au pierit se numără şi Gianna Maria Onore, fiica sa.

Kobe Bryant a murit

TMZ anunţă că Gianna Maria Onore - GiGi, în vârstă de 13 ani, una dintre fiicele lui Kobe Bryant, se afla în elicopterul care s-a prăbuşit Calabasas, California, duminică dimineaţa. 

Din păcate, nu există supravieţuitori, în urma accidentului. 

Tot TMZ anunţă că baschetbalistul se îndrepta spre Mamba Academy, lângă Thousand Oaks, la un antrenament al fiicei sale, care practica sportul în care tatăl său a devenit o legendă. 

În acest moment, cauza accidentului nu e cunoscută. 

VIDEO şi FOTO | Kobe Bryant a murit! Imagini de la locul accidentului: elicopterul, în flăcări

Kobe Bryant, unul dintre cei mari mari baschetbalişti din toate timpurile

Kobe Bryan este considerat unul dintre cei mai mari baschetbalişti din istoria NBA. A evoluat în 18 All Star game-uri în cariera sa de 20 de ani în tricol lui LA LAkers. A fost prima opţiune în draft-ul din 1996 şi a cucerit 5 titlu de campion în NBA.

În plus a fost de două ori MVP în două finale diferite. LA Lakers a retras deja tricourile cu numerele 8 şi 24, purtate de Bryant în perioada în care a evoluat pentru club. Este singurul jucător din istoria clubului care a beneficiat de această onoare.

Ultimul mesaj al lui Kobe Bryant înainte de a muri: „Mult respect, frate LeBron”

Afla mai multe despre: kobe bryant mortkobe bryant a muritfiica kobe bryantgianna maria onorekobe bryant accident elicopter 

viewscnt
Articole similare