Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC în fotbalul mondial! ”Cristiano Ronaldo SE ÎNTOARCE”. Acordul care incendiază lumea sportului rege

ŞOC în fotbalul mondial! ”Cristiano Ronaldo SE ÎNTOARCE”. Acordul care incendiază lumea sportului regegalerie foto

Juventus

Comentarii

Presa spaniolă scrie sâmbătă despre o revenire şocantă în fotbalul european. Protagonistul ei, Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, super starul lui Juventus Torino.

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au uimit în ultimii 10 ani lumea fotbalului. Cei doi sunt aproape de nedespărţit când vine vorba de premii şi trofee, iar lumea sportului rege îi consideră, fără doar şi poate, doi dintre cei mai mari fotbalişti din toate timpurile. Există un capitol la care Ronaldo este lider detaşat în duelul cu rivalul său: marketingul.

Cristiano se află în faza finală a carierei sale, dar la 34 de ani a bifat aseară reuşita cu numărul 699 în fotbalul mare. Oamenii sunt convinşi însă că finalul carierei portughezului nu este tocmai departe. Pentru moment, Ronaldo are contract cu Juventus pentru încă trei ani, dar au apărut din ce în ce mai multe informaţii conform cărora, Cristiano ar putea pleca mai devreme  de la campioana Italiei, mai ales dacă Juve nu câştigă nici în acest an UEFA Champions League.

Portughezul a refuzat destinaţii exotice precum Qatar şi China, iar opţiunea Major League Soccer nu pare să aibă prim planul. Spaniolii de la Diario Gol susţin că au aflat ce va face Cristiano pe viitor.

Cristiano Ronaldo ar urma să revină la Manchester United

Sursa citată scrie că Ronaldo se gândeşte serios să-şi încheie cariera la Manchester United. Iar gruparea de pe Old Trafford este gata să-l aducă înapoi, urmând a-i oferi lui CR7 un contract foarte avantajos pentru finalul carierei.

Cristiano ar urma să devină starul în jurul căruia se va reconstrui noul United, iar sfatul către ambele părţi ar fi fost oferit chiar de către legendarul Sir Alex Ferguson. Diario Gol scrie că fraza ”Cristiano se întoarce”, atât de rostită la Manchester în ultimii ani poate deveni realitate mai devreme decât se aşteaptă multă lume.

Aceeaşi sursă scrie că şi Real Madrid îl vrea înapoi pe Ronaldo, dar după ce îşi va agăţa ghetele în cui. Cristiano ar putea deveni ambasador al Realului.

viewscnt
Articole similare