Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în fotbalul mondial! Dimitar Berbatov revine la Manchester United. "Diavolii" l-au chemat de urgenţă după rezultatele ruşinoase ale echipei

ŞOC în fotbalul mondial! Dimitar Berbatov revine la Manchester United. "Diavolii" l-au chemat de urgenţă după rezultatele ruşinoase ale echipei

Manchester United

Comentarii

Retras din activitate la jumătatea acestei luni, Dimitar Berbatov a primit o veste importantă. Fostul atacant a stat pe bară doar o săptămână, iar acum Manchester United i-a făcut o ofertă pe care bulgarul a acceptat-o fără să stea pe gânduri.

Manchester United l-a chemat înapoi pe Berbatov şi i-a oferit un post de scouter în club, însă, în viitorul apropiat, şefii "diavolilor" vor să-l pună pe fostul fotbalist bulgar pe poziţia de director sportiv.

Manchester United nu l-a uitat pe Berbatov

Pe 19 septembrie, Dimitar Berbatov a postat un mesaj pe contul personal de Instagram prin care şi-a anunţat retragerea: ”În această zi specială am decis să împart asta cu voi. Am pregătit postarea de ceva timp, ştiu că unii dintre voi credeau deja că m-am retras, dar am încercat să găsesc ceva în ultimul an. Nu s-a întâmplat, aşa că asta a fost.

Ultimul meu joc a fost acum peste un an, aşa că este timpul potrivit să mă opresc. Voi rămâne în fotbal într-un fel sau altul, dar a sosit timpul ca, după aproape 20 de ani de fotbal, să îmi închei cariera de fotbalist.

Îmi va lipsi totul. Jocurile, antrenamentele, golurile, pregătirile, presiunea, coechipierii, fanii. Am fost binecuvântat să am şansa de a juca alături de cei mai buni”.

Bulgarul a trecut de-a lungul carierei pe la CSKA Sofia, Bayer Leverkusen, Tottenham, Manchester United, Fulham, Monaco, PAOK Salonic şi Kerala Blasters.

• 281 de goluri a marcat Dimităr Berbatov la echipele de club la care a evoluat

• 78 de partide şi 48 de goluri are Berbatov în tricoul echipei naţionale a Bulgariei

Afla mai multe despre: berbatovmanchester united 

viewscnt
Articole similare