Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC în fotbalul românesc. Becali renunţă la FCSB: "S-a săturat, se retrage". Dezvăluire de ultimă oră despre patronul roş-albaştrilor

ŞOC în fotbalul românesc. Becali renunţă la FCSB: "S-a săturat, se retrage". Dezvăluire de ultimă oră despre patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB se află la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj, iar primul meci jucat de la revenirea lui Toni Petrea pe banca tehnică a trecut cu bine.

FCSB s-a impus cu 3-1 în meciul cu FC Botoşani, deşi moldovenii au condus cu 1-0 până în minutul 77. În urma acestui rezultat, vicecampioana României a revenit la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj. De altfel, meciul cu FC Botoşani a fost primul disputat de roş-albaştri de la revenirea lui Toni Petrea pe banca tehnică.

Fără titlu din 2015, când antrenor era Constantin Gâlcă, Gigi Becali a luat decizia de a-l demite pe Edward Iordănescu, săptămâna trecută, în ciuda rezultatelor foarte bune înregistrate de FCSB. Astfel, la conducerea echipei a venit Toni Petrea, care are misiunea de câştiga titlul şi de a-i duce pe roş-albaştri în grupele Ligii Campionilor.

ŞOC în fotbalul românesc. Becali renunţă la FCSB: "S-a săturat, se retrage". Dezvăluire de ultimă oră despre patronul roş-albaştrilor

În urma schimbărilor efectuate de Gigi Becali pe banca tehnică, suporterii s-au revoltat şi dezvăluit că sunt pregătiţi să aducă investitori pentru a prelua clubul de la latifundiarul din Pipera. Becali a recunoscut că este dispus să renunţe la FCSB, iar Florin Prunea consideră că patronul roş-albaştrilor îşi pregăteşte retragerea din activitate.

"Eu chiar cred că Gigi Becali vrea să se retragă din fotbal. Îl simt că îşi pregăteşte retragerea, pentru că s-a săturat şi el. Mie nu mi-a displăcut cum a jucat echipa cu Toni Petrea.

Din contră, cred că omul şi-a făcut treaba foarte bine, pare un băiat serios. La fel şi Edi. Şi-a desfăşurat activitatea în condiţii speciale, foarte greu de lucrat, şi a avut rezultate excepţionale" ,  a declarat Florin Prunea pentru fanatik.ro.

"Bag bani şi nu se vede diferenţa. Nu mai vreau să dau bani. Activitatea asta n-o mai fac. Eu o fac ca să decid eu, n-o fac să decidă altul. Nu, tată, nu mai fac asta. Da, mă bate gândul să renunţ" , declara Gigi Becali la începutul lunii.

În plus, la jumătatea lunii septembrie, latifundiarul din Pipera a ales Mănăstirea Frăsinei pentru a-şi petrece câteva zile înaintea meciului cu Dinamo. Gigi Becali a mai mers la lăcaşul de cult aflat la 25 de kilometri de Râmnicu Vâlcea, când a fost însoţit, rând pe rând, de Alexandru Tudor, de Ionuţ Luţu sau de Mihai Stoica, iar mulţi dintre apropiaţii săi susţin că patronul roş-albaştrilor intenţionează să se retragă definitiv la Mănăstirea Frăsinei.

"Vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu e un gând, o intenţie… Decizia e altceva, gândul e altceva… În primul rând, trebuie să am acordul familiei" , a spus Gigi Becali, în vara acestui an.

Patronul de la FCSB este pregătit să facă pasul cel mare şi să se călugărească după ce îşi va vedea cea de-a treia fată măritată.

“Spune tot mai des că, după ce-şi va vedea şi ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos. Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut şi sunt convins că va face acest pas” , a declarat un apropiat din anturajul latifundiarului din Pipera.

viewscnt
Articole similare