Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc în fotbalul românesc. Mircea Lucescu, dorit de o forţă din Superligă pentru a cuceri titlul

Şoc în fotbalul românesc. Mircea Lucescu, dorit de o forţă din Superligă pentru a cuceri titlul

Rapid

Comentarii

Mircea Lucescu este dorit de Dan Şucu la Rapid Bucureşti, după ce giuleştenii au avut parte de un play-off dezastruos.

Mircea Lucescu ar putea ajunge la o forţă din Superligă pentru a câştiga titlul în România

Patronul de la Rapid a confirmat interesul major pentru Mircea Lucescu şi spune că va face tot posibilul pentru a-l convinge pe marele antrenor să accepte propunerea clubului din Giuleşti.

Concret, „Il Luce” ar urma să aibă mână liberă inclusiv la transferurile făcute, preluând rolul managerului din fotbalul britanic. Iniţiativa este al lui Dan Şucu, care spune că o astfel de strategie ar putea garanta succesul la Rapid.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Prioritatea mea şi a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aştepte.

Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat şi domnia sa de echipe la mii de kilometri şi rămâne acasă, aici, la Rapid.

Ştie că avem un proiect foarte serios pe termen lung, aşa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture.

Ar însemna o garanţie a performanţei, o garanţie că la Rapid se doreşte ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei şi ambiţiei fanilor noştri”, a declarat Dan Şucu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: mircea lucescudan sucurapid 

viewscnt
Articole similare