Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc în Israel! Tamaş s-a îmbătat din nou şi a făcut scandal! L-a înjurat pe patronul clubului: ”Ne gândim să-l internăm”

Şoc în Israel! Tamaş s-a îmbătat din nou şi a făcut scandal! L-a înjurat pe patronul clubului: ”Ne gândim să-l internăm”

Stranieri

Comentarii

Gabi Tamaş are probleme grave în Israel! Abia eliberat din închisoare, cu o condamnare pentru conducere în stare de ebrietate şi cu obligaţia de a face muncă în folosul comunităţii, fundaşul român a comis-o din nou.

La petrecerea de final de an organizată de Hapoel Haifa, Tamaş s-a îmbătat şi a făcut din nou scandal. Directorul general al clubului l-a dus de urgenţă acasă pe Tamaş, dar fotbalistul nu s-a calmat. L-a sunat pe patronul clubului şi l-a înjurat.

"Am primit un mesaj de la Tamaş, îmi spunea că vrea să-i fie reziliat contractul. L-am intrebat de ce şi mi-a spus că nu consideră echipa mai poate progresa. Am reuşit să vorbesc cu el la telefon şi mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. El îmi vorbea politicos de obicei, dar acum înjura şi ţipa în permanenţă.

Colegii lui mi-au zis ce s-a întâmplat, că ar fi avut un comportament ciudat. El şi-a cerut scuze şi a spus că cineva i-a pus ceva în băutură, apoi că cineva l-a forţat să spună acele lucruri. Tamaş este un băiat bun, dar el nu poate rezista tentaţiei. Are o problemă cu alcoolul şi mă gândesc să-l internăm într-un centru pentru dependenţii de alcool”, a spus Yoav Katz, patronul celor de la Hapoel Haifa.

Afla mai multe despre: tamashapoel haifa 

viewscnt
Articole similare