Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Liga 1! Antrenorul pe care Becali l-a vrut la FCSB a picat examenul pentru Licenţa PRO! Un antrenor din Liga 1 este şi el pe listă

ŞOC în Liga 1! Antrenorul pe care Becali l-a vrut la FCSB a picat examenul pentru Licenţa PRO! Un antrenor din Liga 1 este şi el pe listă

Fotbal intern

Comentarii

În această perioadă au loc examenele, scrise şi practice, pentru Licenţa Pro. Câteva nume importante au picat însă proba practică şi astfel nu au putut intra la examenul scris. Printre cei care aspirau să devină antrenori cu acte în regulă se numără şi cel care pe care Gigi Becali a vrut să îl pună antrenor la FCSB, dar şi un tehnician din Liga 1.

Ionuţ Luţu a picat testul pentru Licenţa PRO! În această vară, Luţu a fost antrenorul pe care Gigi Becali a vrut să îl numească pe banca tehnică a echipei, înainte ca Bogdan Andone să devină noul antrenor al celor de la FCSB. 

”Da, am vrut să-l pun antrenor, dar nu este încă pregătit. L-am întrebat pe Luţu dacă vrea să fie secund. ’Băi, vrei să fii secund?’. ’Şefule, nu sunt încă pregătit nici de secund’, aşa mi-a spus. Poate să zică lumea ce-o vrea, să mă judece ziariştii. Eu îmi fac meseria în via mea. Da, mă, îl puneam pe Luţu, că aşa voiam eu, să mai sape puţin la vie. Numai că el nu ştie încă să sape bine, să stropească bine”, a spus Gigi Becali înainte de numirea lui Bogdan Andone.

Pe lista celor care mai trebuie să aştepte până să obţină Licenţa PRO se numără şi Ilie Poenaru, cel care a promovat-o pe Academica Clinceni în Liga 1 şi încearcă acum să rămână cu formaţia ilfoveană în primul eşalon. Trei înfrângeri în trei meciuri are Cliceni în acest start de sezon. 

Sergiu Radu, fost fotbalist în Bundesliga, dar şi Giani Kiriţă au picat examenul practic. 

Afla mai multe despre: ionut lutugigi becaliilie poenarugiani kirita 

viewscnt
Articole similare