Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Liga 1: Dan Petrescu la Celtic. Totul despre mutarea carierei pentru tehnicianul campioanei

ŞOC în Liga 1: Dan Petrescu la Celtic. Totul despre mutarea carierei pentru tehnicianul campioaneigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu i-a impresionat pe cei de la Celtic în partidele directe dintre CFR Cluj şi gruparea scoţiană.

Dan Petrescu poate prinde mutarea carierei! Scoţienii vorbesc despre interesul lui Celtic pentru antrenorul campioanei

Dan Petrescu pare în continuare nemulţumit de ceea ce se întâmplă cu el şi echipa sa, dar momentan nu poate părăsi gruparea din Gruia. Potrivit jurnalistului Hamish Carton, tehnicianul român este o variantă pentru campioana Scoţiei, Celtic Glasgow, dacă scoţienii vor decide să se despartă în cele din urmă de Neil Lennon, al cărui scaun pare într-adevăr în pericol în acest moment.

Petrescu şi CFR Cluj au jucat în stagiunea trecută europeană de patru ori cu Celtic Glasgow şi au pierdut doar o dată. CFR s-a impus de două ori în faţa multiplei campioane din Scoţia, iar tehnicianul român i-a impresionat atunci pe oficialii scoţieni.

Jurnalistul Hamish Carton explică: ”Petrescu este încă la CFR Cluj, o echipă pe care o ştim foarte bine, pentru că am jucat împotriva lor de patru ori. Am văzut cum echipa lui a şocat efectiv în meciurile cu Lazio şi Rennes în stagiunea trecută, ba chiar a fost la un pas să o elimine pe Sevilla. Pare clar că au jucat mult mai bine decât noi în Europa League şi au ajuns şi mai departe datorită lui, cu un buget mult mai mic. A câştigat trei titluri în România, dar nu totul e perfect pentru Dan Petrescu în acest moment la Cluj. Dacă Lennon va fi demis, probabil că nu este o variantă rea petru Celtic” a mărturisit Carton într-un podcast pe care îl ţine săptămânal. 

Fanii lui Celtic vorbesc deja pe reţelele de socializare despre posibila mutare

Posibila trecere a lui Dan Petrescu la Celtic Glasgow pare să fie deja subiect de discuţie pentru suporterii alb-verzilor.

”Este o mutare bună. Un tip strălucit din punct de vedere tactic. A prestat la nivel de elită şi vorbeşte limba engleză. Ar primi un da din partea mea” scrie unul dintre suporteri, pe Twitter.

”Trebuia să plece şi ar fi fost o opţiune bună pentru Celtic, dar am înţeles că şi-a rezolvat situaţia la CFR Cluj şi va rămâne” îl completează un alt fan.

”Stale Solbakken sau Dan Petrescu sunt soluţii foarte bune” conchide un alt suporter al echipei Celtic Glasgow.

Dan Petrescu nemulţumit după înfrângerea cu UTA

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, iar Dan Petrescu a vorbit din nou despre problemele de lot pe care le întâmpină. Tehnicianul din Gruia susţine că nu are speranţe mari că se va califica din grupa de Europa League.

De asemenea, Petrescu a avut un mesaj pentru jucători, înaintea partidei cu AS Roma, transmisă în direct de Telekom Sport: "Nu există niciun plan. Nu sunt aici antrenor? Eu răspund, nu clubul sau jucătorii. În Europa League, nu trebuie să ne facem iluzii, nici noi, nici voi. Campionatul e prioritatea. Nu ştiu ce şanse avem în Europa League. Nu prea avem aşteptări. Azi era meciul care trebuia câştigat. Celor care vor fi apţi cu Roma, eu le zic să joace meciul vieţii. Avem şi noi 10% şanse acolo. E grav că mai avem opt meciuri într-un timp scurt şi poate se întoarce şi norocul pe strada noastră", a declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Afla mai multe despre: dan petrescucelticliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare