Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Liga 1! Gigi Becali, trădat din nou. După Bălgrădean, încă un jucător de la FCSB anunţă că vrea să joace la rivală

ŞOC în Liga 1! Gigi Becali, trădat din nou. După Bălgrădean, încă un jucător de la FCSB anunţă că vrea să joace la rivală

FCSB

Comentarii

FCSB este la un pas să fie trădată de încă un jucător, după Cristian Bălgrădean, care a semnat deja cu rivala CFR Cluj.

Este vorba despre William de Amorim, care urmează să revină în vară la FCSB, după expirarea împrumutului la Xanthi. Dar gândul său este în altă parte. Într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, fotbalistul brazilian a mărturisit că îşi doreşte ca într-o bună zi să evolueze pentru rivala FCSB-ului, Rapid.

Aflat sub contract cu FCSB, William de Amorim vrea să joace pentru rivali

"Sincer, da! Mi-ar face plăcere să joc la Rapid. Când am venit în România nu prea ştiam de Steaua, de Dinamo şi când am văzut galeria Rapidului, când am jucat acolo, am rămas încântat de galerie şi de tot ce a fost acolo. De atunci până astăzi mie îmi place Rapid", a declarat William de Amorim, pentru Telekom Sport.

William continuă să fie la curent cu fotbalul românesc şi nu se fereşte să spună că nu FCSB, ci CFR Cluj este marea favorită la titlu.

"CFR e echipa care are prima şansă. E o echipă foarte bună, cu jucători experimentaţi şi e o echipă puternică. Un antrenor foarte bun care se vede că ştie să motiveze jucătorii şi asta e foarte important într-un campionat", a mai spus William de Amorim.

"<<Şumi>> te face să crezi că eşti cel mai bun jucător al lumii"

Mijlocaşul ofensiv brazilian nu l-a uitat nici pe Marius Şumudică, antrenorul său de suflet.

"Cu Şumi eu am jucat la cel mai bun nivel al meu. E un antrenor care în anumite momente îţi e prieten, apoi ca un tată. E un om care ştie să gestioneze situaţia. El te face să crezi că eşti cel mai bun jucător al lumii", a încheiat brazilianul.

William de Amorim a fost transferat de FCSB în vara anului 2016, după ce a cucerit titlul cu Astra Giurgiu. 700.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul fotbalistului brazilian, care nu s-a adaptat în tricoul roş-albaştrilor, marcând doar patru goluri în peste 50 de meciuri oficiale. În ultimii doi ani, brazilianul a fost împrumutat de FCSB la Kayserispor, respectiv Xanthi.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare