Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Liga 1. Un antrenor şi-a anunţat plecarea de la echipă! Motivele despărţirii surprinzătoare

ŞOC în Liga 1. Un antrenor şi-a anunţat plecarea de la echipă! Motivele despărţirii surprinzătoare

Superliga

Comentarii

Eugen Neagoe va pleca de la Hermannstadt. Anunţul a fost făcut de Răzvan Dâlbea, care a confirmat că tehnicianul i-a anunţat în vestiar că va pleca de la echipă.

”Avem experienţa nu foarte plăcută de anul trecut şi vrem să nu mai ajungem acolo. Vrem să ne consolidăm poziţia în playout, pentru că este foarte clar că vom fi în playout. Trebuie să ne pregătim foarte bine, trebuie să analizăm foarte bine. Ştim ce e de făcut, acum vă spun şi în premieră, nu ştiu dacă v-a spus domnul Neagoe, din păcate  dânsul a anunţat că nu mai continuă cu noi. Ne pare foarte rău” a mărturisit Răzvan Dâlbea imediat după meci. 

”Noi am avut o relaţie foarte bună cu dânsul, a fost decizia dânsului, ne-a anunţat că a luat această decizie în urmă cu două săpătmâni. Îi urez mult succes şi acum trebuie să vedem ce vom face noi mai departe ca şi club.În primul rând, rezultatele. Dar noi acum rezultate am avut cu dânsul. În ultima vreme am avut cinci meciuri în care nu am pierdut. Este decizia lui.  Nouă ne pare rău, pentru că chiar am lucrat bine cu dânsul, am avut o relaţie ok şi am obţinut şi puncte. Uitaţi că nu mai pierdem de cinci meciuri, eram pe un drum bun” a mai spus Răzvan Dâlbea.

Eugen Neagoe şi-a anunţat plecarea de la Hermannstadt: ”E ultimul meu joc!”

Eugen Neagoe a confirmat ulterior la interviul de după meci despărţirea de Sepsi: ”Băieţii s-au speriat de rezultat, le era teamă să nu pierdem. Eu mi-aş fi dorit mult mai mult. Dar eu le-am mulţumit şi acum în vestiar, le-am transmis felicitări pentru tot ce am făcut împreună în acest trei luni de zile. Eu le doresc multă baftă băieţilor în continuare. Dar am luat o decizie şi am luat-o de o săptămână. A fost ultimul meu joc la Hermannstadt. Am avut o discuţie cu patronii clubului, inclusiv cu Răzvan Zamfir, directorul sportiv, le-am spus ce cred eu că ar trebui să facem în continuare din ianuarie. Dumnealor au spus că este foarte greu să facem ceea ce îmi doresc eu. Nu îmi doresc foarte mult, îmi doresc ca echipa să fie mult mai puternică începând din ianuarie, lucru se pare că nu se va putea. Iar eu le-am spus că în situaţia asta am făcut maxim ce se putea. Echipa este pe o poziţie bună în acest moment, mai mult de atât nu am putut să fac, a pierdut doar două jocuri de când sunt eu. Le-am spus oamenilor că va fi ultimul meu joc, indiferent de rezultat. Puteam să câştigăm cu 5-0, să pierdem, am spus că decizia mea este luată. Va rămâne ca în următoarele zile să ne întâlnim să semnăm şi actele. Deci a fost ultimul meu joc la Hermannstadt. Îi înţeleg şi pe patroni, dumnealor sunt cei care conduc destinele acestei echipe, nu pot să fac mai mult eu. Cred că am făcut tot ce a depins de mine ca Sibiul să rămână în prima ligă” a mărturisit Neagoe.

”Sunt jucători care au spus că vor să vorbească cu mine, jucători care au zis că imediat după ce am să plec de la conferinţa de presă, vor să mai stăm de vorbă...Dar v-am spus, este foarte greu, nu pot să fac minuni. Am şi eu o experienţă destul de mare, sunt de vreo 14 ani antrenor în prima ligă şi ştiu situaţia fotbalului românesc. Eu îmi doresc mult mai mult, îmi doresc ca echipa mea să arate foarte bine, să avem rezultate bune. Dacă nu sunt convins de acest lucru, nu sunt sigur că pot să realizez acest obiectiv, atunci este foarte greu.  Nu vreau să mint nici suporterii, nu vreau să mă mint nici pe mine. Să stau doar să iau salariul şi să merg mai departe chinuit este destul de greu” a mai spus Eugen Neagoe după meci.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare