Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Liga 2! Un club de mare tradiţie anunţă: „Schimbăm statutul şi atacăm promovarea!”

ŞOC în Liga 2! Un club de mare tradiţie anunţă: „Schimbăm statutul şi atacăm promovarea!”

Liga 2

Comentarii

Corvinul Hunedoara, un club de mare tradiţie care actualmente activează în Liga 2, face demersurile necesare pentru a avea drept de promovare în Liga 1.

ŞOC în Liga 2! Un club de mare tradiţie anunţă foarte clar: „Schimbăm statutul şi atacăm promovarea!” 

Deşi nu are drept de promovare în acest sezon, Corvinul a impresionat în Liga 2, chiar în primul sezon după promovarea din Liga 3. Echipa pregătită de Florin Maxim este pe locul 2, la un singur punct sub liderul Şelimbăr.

Din păcate pentru Corvinul, clubul nu poate promova în acest sezon, fiind împiedicată de statutul său de echipă de drept public. În aceeaşi situaţie mai sunt CSA Steaua, Reşiţa, Şelimbăr, Slatina, Alexandria, Tunari şi Dumbrăviţa.

Totuşi, formaţia din Hunedoara speră să rezolve această stiuaţie şi să aibă drept de promovare din sezonul viitor.

„S-a dat deja drumul demersurilor pentru schimbarea statului şi transformarea într-o societate pe acţiuni, care să ne permită visul de a reuşi să ne întoarcem în prima ligă.

Noi, în două-trei luni, sperăm să fie gata toate actele, doar că nu se poate schimba regulamentul în timpul campionatului şi trebuie să aşteptăm.

Dar aşa cum am făcut atunci când am ratat prima dată promovarea în Liga 2, aşa o să stăm cuminţi şi acum, la locul nostru. Ne vedem de treabă şi sezonul următor vom ataca promovarea în Liga 1”, a afirmat Dan Colesniuc, fost fotbalist la Corvinul în anii '80, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaraliga 2promovare 

viewscnt
Articole similare