Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC în Liga I. Dan Petrescu lasă Europa League şi pleacă de la CFR Cluj. S-a înţeles deja cu noua sa echipă

ŞOC în Liga I. Dan Petrescu lasă Europa League şi pleacă de la CFR Cluj. S-a înţeles deja cu noua sa echipă

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a obţinut calificarea în primăvara Europa League, după ce echipa sa, CFR Cluj, s-a impus în meciul cu Celtic, scor 2-0, şi şi-a asigurat prezenţa în 16-imile competiţiei.

Dan Petrescu a demonstrat că CFR Cluj are cel mai puternic lot din fotbalul românesc. Campioana României s-a descurcat excelent pe cele două planuri, a obţinut rezultate foarte bune în Liga I, unde este la două puncte în spatele liderului Astra Giurgiu, iar în Europa League parcursul a fost şi mai bun.

CFR Cluj a reuşit să obţină 12 puncte în grupa sa din Europa League, cu Celtic, cu Lazio şi cu Rennes, iar acum îşi aşteaptă adversara din 16-imile competiţiei. În ciuda acestor rezultate, Dan Petrescu este foarte aproape de a pleca de pe banca tehnică a campioanei României.

Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj. Cu cine semnează antrenorul campioanei României

"Până acum, nu au fost contacte. Petrescu face o treabă bună la Cluj, atât în campionat, cât şi în Europa League. Dar orice propunere venită din Rusia va fi analizată cu atenţie. Dan a spus că i-ar plăcea să revină în Rusia şi să câştige trofee. De ce nu la Soci? Dacă va fi dorit, cu siguranţă, va lua în considerare această posibilitate" , declara, în urmă cu o lună, agentul lui Dan Petrescu, Nicolae Pîrnău.

Deşi Dan Petrescu a obţinut calificarea în primăvara Europa League, alături de CFR Cluj, antrenorul ar putea pleca, până la urmă, în campionatul Rusiei. Din informaţiile Telekom Sport, Dan Petrescu este dorit de oficialii lui Soci, iar antrenorul român ar putea prelua echipa în returul campionatului Rusiei. 

Inclusiv Mihai Stoica l-a dat de gol pe antrenorul CFR-ului cu o postare ironică pe pagina sa de Facebook.

Soci este pe ultimul loc în campionatul Rusiei, la patru puncte în spatele primei echipe aflate deasupra liniei retrogradării, însă Akhmat Groznîi are un meci mai mult disputat.

viewscnt
Articole similare