Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Liga I. O vedetă pleacă de la CFR Cluj şi semnează cu un alt club uriaş din fotbalul românesc. Surpriză imensă

ŞOC în Liga I. O vedetă pleacă de la CFR Cluj şi semnează cu un alt club uriaş din fotbalul românesc. Surpriză imensă

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi-a trecut în palmares, în această săptămână, cel de-al patrulea titlu consecutiv în Liga I.

După ce a cucerit al şaselea titlu din carieră alături de CFR Cluj, Ciprian Deac e pregătit să se despartă de campioana României, la finalul acestui sezon. Conform site-ului 1923.ro, oficialii giuleştenilor negociază cu mijlocaşul de 35 de ani.

Rapid i-a pregătit un contract pe două sezoane cu opţiune de prelungire pentru încă un an lui Ciprian Deac. De altfel, ultimele detalii ale mutării vor fi stabilitate la finalul actualului sezon.

Ciprian Deac, contract până în 2024 cu CFR Cluj

Interesant este că Ciprian Deac a semnat la începutul anului prelungirea contractului cu CFR Cluj. Atunci, mijlocaşul ardelenilor a fost de acord cu noua propunere, care expiră abia în 2024. Însă cei de la Rapid mizează pe faptul că CFR Cluj l-ar lăsa să plece liber de contract.

În plus, şefii campioanei României ar dori în vară să întinerească lotul, astfel că acel contract semnat de Ciprian Deac ar putea să nu fie un obstacol prea mare, iar mijlocaşul să îşi încheie amiabil înţelegerea cu CFR Cluj.

În vârstă de 35 de ani, Ciprian Deac a început fotbalul la Gloria Bistriţa şi a jucat ulterior pentru Unirea Dej, CFR Cluj, Oţelul Galaţi, din nou CFR Cluj, Schalke, Rapid, din nou CFR Cluj, Aktobe şi Tobol Kostanay.

În ianuarie 2017, Ciprian Deac a acceptat să revină din nou la CFR Cluj. Mijlocaşul dreapta a fost atunci dorit cu insistenţă şi de FCSB, dar Deac a semnat până la urmă cu echipa care i-a rămas în suflet.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare