Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Liga I! Revenire spectaculoasă pe banca FCSB-ului. Becali şi-a găsit antrenor şi poate da marea lovitură: "Ăsta nu e papiţoi!"

ŞOC în Liga I! Revenire spectaculoasă pe banca FCSB-ului. Becali şi-a găsit antrenor şi poate da marea lovitură: "Ăsta nu e papiţoi!"

FCSB

Comentarii

FCSB a avut un start de sezon extrem de dificil şi a ratat deja primul obiectiv, spre nemulţumirea lui Becali, mai exact, calificarea în grupele Europa League.

Acum, după startul dezamăgitor de sezon, roş-albaştrii pare că şi-au revenit şi au deja şase meciuri consecutive fără înfrângere. După cele 12 etape disputate din actuala stagiune a Ligii I, vicecampioana României se află la 9 puncte în spatele primelor două clasate, CFR Cluj şi FC Viitorul.

Însă rezultatele din ultima perioadă nu-i garantează postul lui Bogdan Argeş Vintilă. În vara acestui an, în momentul în care echipa avea un parcurs dezastruos, Gigi Becali s-a despărţit de Bogdan Andone şi de Vergil Andronache şi a negociat cu o mulţime de antrenori. Până la urmă, patronul roş-albaştrilor a fost refuzat, rând pe rând, de Mangia, de Conceicao sau de Edward Iordănescu, astfel că Becali a încercat aducerea lui Laurenţiu Reghecampf.

Becali şi-a găsit antrenor. Revenire spectaculoasă la FCSB

Cu un salariu uriaş în Emiratele Arabe Unite (3 milioane de dolari/sezon), Reghecampf a refuzat să revină la FCSB, însă, acum, echipa pregătită de antrenorul român are o serie dezamăgitoare de rezultate. Al Wasl n-a mai câştigat de cinci meciuri, în toate competiţiile, iar în campionat are un singur punct obţinut în ultimele trei etape disputate.

Presa arabă a scris deja că Laurenţiu Reghecampf se va despărţi curând de Al Wasl, iar oficialii clubului urmează să-l bage într-o şedinţă pe antrenorul român, care a şi recunoscut la ultima conferinţă de presă pe care a susţinut-o că este foarte aproape de a fi demis: "Aştept şi eu acum decizia clubului. Vom avea câteva discuţii şi vom vedea ce va urma".

În plus, în urmă cu două luni, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a declarat că antrenorul român are o relaţie excelentă cu Gigi Becali şi că poate reveni oricând la FCSB dacă se va despărţi de Al Wasl.

"Se va întoarce, va colabora cu Gigi toată viaţa. Dacă, să spunem, Laur ar întrerupe colaborarea în Emirate, ar putea veni. Acum are doi ani de contract, dar vorbind de FCSB şi Becali, e numărul 1 lângă patron. E ca o relaţie între fiu şi tată" , declara Anamaria Prodan.

Chiar şi Basarab Panduru ar fi încântat de o eventuală revenire a lui Reghecampf în Liga I. Expertul Telekom Sport îi avertizează pe rivalii roş-albaştrilor şi consideră că Becali ar da o adevărată lovitură dacă l-ar aduce din nou la FCSB pe Reghecampf.

"Dacă Becali reuşeşte cumva să-l aducă înapoi... Păi, Reghecampf e antrenor! Nu e papiţoi! Ăla e antrenor! Ăla a venit atunci, acum 5-6 ani şi a zis: <<Am venit, câştig campionatul la 10 puncte>>. Cred că aşa l-a şi câştigat. Deci, dacă vine el, jucătorii ăştia tineri vor fi puşi la muncă şi atunci ei vor fi mai buni. Da, Reghecampf, sunt de acord dacă vine înapoi, pentru că el este antrenor!” , a declarat Basarab Panduru în urmă cu o lună.

Laurenţiu Reghecampf (43 de ani) a antrenat-o pe FCSB între 2012 şi 2014, dar şi între 2015 şi 2017. El a cucerit pe banca tehnică a echipei lui Gigi Becali patru trofee importante: două titluri în Liga I, Supercupa României şi Cupa Ligii.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare