Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc în lumea tenisului. Fostul număr 2 mondial WTA s-a retras la doar 29 de ani printr-un mesaj emoţionant

Şoc în lumea tenisului. Fostul număr 2 mondial WTA s-a retras la doar 29 de ani printr-un mesaj emoţionant

Tenis

Comentarii

Agnieszka Radwanska, fost număr doi WTA, şi-a anunţat retragerea din tenisul profesionist, prin intermediul unui mesaj postat pe reţelele de socializare. Radwanska are doar 29 de ani.

Radwanska a fost prima tenismenă din Polonia care a reuşit să ajungă în finala unui Grand Slam în Era Open şi care a reuşit să câştige Turneul Campioanelor. Totodată, ea a fost votată şase ani la rând sportiva favorită a fanilor din circuitul WTA. 

"Dragii mei prieteni, 

Aş vrea să împart cu voi una dintre cele mai importante decizii din viaţa mea. Astăzi, după 13 ani de jucat tenis la nivel profesionist, am decis să îmi închei cariera. Nu a fost o decizie uşoară. Sunt recunoscătoare că am atâtea amintiri speciale, printre care 20 de titluri WTA, Turneul Campioanelor câştigat la Singapore, finala de la Wimbledon şi multe altele. Din păcate nu mai pot să mă antrenez şi să joc aşa cum o făceam, şi recent corpul meu nu mai poate să se ridice la aşteptările pe care le am. Având în vedere starea mea de sănătate şi greutăţile din tenisul profesionist, trebuie să nu-mi mai împing corpul până la limitele cerute. 

Îmi agăţ racheta şi spun adio carierei profesioniste, dar nu părăsesc tenisul. Tenisul este şi va fi întotdeauna special pentru mine. Dar acum este momentul pentru noi provocări, idei noi, sper că la fel de interesante ca cele de pe terenul de tenis. 

De-a lungul carierei, am făcut mereu tot ce mi-a fost în puteri pentru a îmi reprezenta ţara în cel mai bun mod posibil. Sper ca meciurile mele de tenis să fi fost o sursă de emoţii şi bucurie pentru voi toţi. Suportul vostru, cuvintele frumoase şi încrederea voastră în mine au fost alături de mine în fiecare meci pe care l-am jucat şi pentru asta sunt recunoscătoare. Vă mulţumesc pentru fiecare noapte albă în faţa televizorului şi toate acele premii - acestea au fost cea mai mare onoare şi recompensă pentru munca mea. Sunt cu adevărat recunoscătore pentru cei mai buni şi loiali fani din toată lumea tenisului. 

Mulţumiri speciale pentru toţi cei care au fost lângă mine la bine şi rău: părinţii mei, sora mea şi cea mai bună echipă: David, Tom, Krysztof, Jason, sponsorii mei şi partenerii mei - Voi fi întotdeauna recunoscătoare pentru ce aţi făcut pentru mine. Aga". 

Afla mai multe despre: agnieszka radwanskatenisretragere 

viewscnt
Articole similare