Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Serie A! Juventus a fost spulberată de Fiorentina! Denis Drăguş nu a jucat pentru Crotone VIDEO

ŞOC în Serie A! Juventus a fost spulberată de Fiorentina! Denis Drăguş nu a jucat pentru Crotone VIDEO

Juventus

Comentarii

Surpriză uriaşă în Serie A, acolo unde campioana Italiei a pierdut clar acasă, 0-3 cu Fiorentina

A fost o zi de marţi neagră pentru Juventus. Mai întâi, campionii au aflat că au cu trei puncte mai puţin în clasament, pentru că victoria de la masa verde cu Napoli le-a fost retrasă şi vor fi  nevoiţi să joace meciul care nu a avut loc pe 4 octombrie. Apoi meciul considerat uşor cu Fiorentina a început prost şi a continuat la fel.

Vlahovic a deschis scorul pe Juventus Stadium la trei minute de la start. După un sfert de oră, Juve a rămas în zece. Cuadrado a avut o intrare criminală şi a fost trimis la cabine. Ronaldo a fost aproape de egalare în minutul 33. Coşmarul bianconerilor s-a definitivat în final. Danilo şi-a dat autogol.

Fostul juventin Caceres a înfipt ultimul pumnal, iar echipa lui Pirlo a pierdut la trei goluri în Serie A după aproape 10 ani.

Crotone a obţinut a doua sa victorie în acest sezon de Serie A, după meciul jucat acasă cu Parma. Brazilianul Messias a stabilit soarta partidei în prima repriză. Atacantul a marcat a doua sa dublă în acest sezon şi a ajuns la cinci reuşite stagionale. Parma a revenit după reuşita lui Kucka, dar a fost prea puţin pentru oaspeţi, care au ajuns la cinci partide fără succes în Serie A.

Afla mai multe despre: juventusserie a 

viewscnt
Articole similare