Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în vestiar la FCSB. Ce a făcut Bălgrădean după ce Gigi Becali a aflat că s-a transferat la CFR Cluj

ŞOC în vestiar la FCSB. Ce a făcut Bălgrădean după ce Gigi Becali a aflat că s-a transferat la CFR Cluj

FCSB

Comentarii

Cristi Bălgrădean a surprins pe toată lumea, în special pe Gigi Becali, şi a preferat să semneze cu CFR Cluj fără să-i anunţe pe oficialii celor de la FCSB.

Becali şi-a ieşit din minţi în momentul în care a aflat că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj, fără să-i anunţe pe oficialii de la FCSB. Imediat după ce informaţia a apărut în presă, patronul roş-albaştrilor a recunoscut că portarul va evolua la campioana României începând din vară.

”El nu a semnat acum, a semnat acum 10 zile. Eu am crezut că e o glumă când am văzut mesajul, dar trebuia să anunţi ca să nu aperi cu Botoşani. Tu nu-ţi dai seama cât de grav e? Tu ai semnat cu o contracandidată. Cum să mai apere el acum? Înseamnă că mingea respinsă în faţa cu Botoşani... 

Eu nu te acuz că ai făcut ceva, nu vreau să fac păcate, dar tu nu mai eşti concentrat. Tu vrei acum să ia CFR campionatul ca să joci în Liga Campionilor. Mi-a spus că i-a fost ruşine că a semnat. Dar că i-ai dat-o adversarului să ţi-o bage în poartă nu ţi-a mai fost ruşine? Aşa ceva nu s-a mai întâmplat vreodată în toată lumea. Să semnezi aşa pe ascuns...”, a declarat Gigi Becali.

Bălgrădean l-a supărat pe Becali şi a plecat de la FCSB. Ce va face acum portarul

Imediat după declaraţiile date de Becali, din informaţiile Telekom Sport, Bălgrădean a fost anunţat că nu se va mai antrena alături de prima echipă, însă va rămâne sub contract cu FCSB, contract care va expira pe 30 iunie 2020. Cum portarul intrase în ultimele şase luni şi nu primise nicio ofertă de prelungire din partea oficialilor vicecampioanei României, Bălgrădean a preferat să semneze cu CFR Cluj.

  • 10.500 de euro câştigă Bălgrădean în fiecare lună la FCSB, la fel ca tânărul Andrei Vlad, care va fi de acum titular în poarta roş-albaştrilor

"Nu o să mai vadă niciun ban de la mine că nu s-a întâlnit hoţul cu prostul. Să nu mă enerveze că şi aşa suntem în Postul Paştelui şi nu am chef de scandal. Să îşi ia geanta şi să plece la fraţii lui de la CFR, că la noi nu are ce să mai caute. Nu îl mai suferă nimeni în vestiar, nici măcar colegii lui" , a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Cristi Bălgrădean a fost foarte aproape şi în iarna acestui an de a pleca de la FCSB pentru a semna în Cipru, la Omonia Nicosia. Înţelegerea a picat după ce antrenorul roş-albaştrilor, Bogdan Vintilă, a insistat ca Gigi Becali să îl păstreze pe "Pufi", deoarece acesta este om de bază în lupta pentru titlu. Bălgrădean se afla la FCSB din februarie 2018, când a venit de la Concordia Chiajna.

Afla mai multe despre: balgradeanfcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare