Experiențe împreună.
You are here:

ŞOC la Astra! Edi Iordănescu ameninţă cu demisia şi e la un pas să semneze cu un club important din Golf!

ŞOC la Astra! Edi Iordănescu ameninţă cu demisia şi e la un pas să semneze cu un club important din Golf!

Astra Giurgiu

Edi Iordănescu a reuşit minuni pe banca Astrei în prima parte a sezonului, iar echipa sa are şanse importante de a prinde un loc de play-off, însă tehnicianul ar putea pleca în această iarnă.

Tehnicianul are oferte de la cluburi din Golf şi din Polonia şi politica de transferuri a Astrei l-ar putea determina să părăsească formaţia giurgiuveană în această iarnă. GSP scrie că Iordănescu jr. a cerut trei jucători în aceast iarnă pentru a întări echipa, iar în cazul în care conducerea Astrei nu va accepta aceste transferuri, tehnicianul ar fi tentat să plece.

"Eu n-am solicitat transferuri pe bani. Nu ne permitem asta. Asta e realitatea. E clar ca în momentul de faţă bugetul nu ne permite să facem acest lucru, dar ne permite să ne uităm după nişte jucători interesanţi cu potenţial. La fel putem să ne uităm după nişte jucători care au confirmat, dar care sunt accesibili pentru noi şi să reuşim în final să batem palma şi să-i integrăm", a spus Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

Astra este pe locul 4 în Liga 1, cu şanse importante de a intra în play-off. Fosta campioană are un avans de două puncte faţă de FC Botoşani şi de trei faţă de  Viitorul şi Dinamo.

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.