Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la Barcelona! Demisie la vârf în conducerea clubului. Neymar este considerat mărul discordiei

ŞOC la Barcelona! Demisie la vârf în conducerea clubului. Neymar este considerat mărul discordiei

FC Barcelona

Comentarii

Jordi Mestre, vicepreşedintele clubului FC Barcelona şi-a prezentat miercuri, demisia. Transferul lui Neymar poate fi una dintre cauze.

Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului FC Barcelona a primit miercuri seară pe biroul său, demisia vicepreşedintelui Jordi Mestre. Vestea vine ca un şoc, ţînând cont de influenţa lui Mestre în cadrul clubului catalan.

"Discrepanţe majore cu privire la activitatea sportivă" este motivul invocat de Mestre, pentru demisia pe care i-a înaintat-o preşedintelui Bartomeu. Zvonurile din presa catalană susţin că Jordi Mestre a fost printre primii oameni influenţi în club care s-au opus venirii lui Griezmann. Mestre ar fi solicitat transferul lui Neymar Junior, fotbalist dorit şi de "greii" vestiarului blaugrana.

În urmă unei reuniuni care a avut loc miercuri seară, Mestre şi-a înaintat demisia. La aceaşi discuţie au mai participal Javier Bordas, Xavier Vilajoana şi Silvio Elias. Politica de transferuri a fost de departe principalul subiect de discuţie, iar Jordi Mestre a avut destule reproşuri la adresa unora dintre oficialii clubului.

În cadrul clubului, Jordi Mestre a fost principalul susţinător al managerului general Pep Segura. În acest moment, continuitatea lui Segura în club este de asemenea pusă sub semnul întrebării.

Jordi Mestre a sosit în club în iulie 2010, alături de fostul preşedinte Sandro Rosell.

Afla mai multe despre: jordi mestrefc barcelonademisie 

viewscnt
Articole similare