Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc la Bayern înaintea Supercupei Germaniei! Hoeness şi-ar fi anunţat plecarea de la Bayern

Şoc la Bayern înaintea Supercupei Germaniei! Hoeness şi-ar fi anunţat plecarea de la Bayern

Bayern Munchen

Comentarii

Preşedintele lui Bayern nu va mai candida pentru un nou mandat în fruntea clubului bavarez.

Anunţul a fost făcut de presa germană cu patru luni înaintea alegerilor în urma cărora se va decide noul şef al campioanei Germaniei. Ales în 2009 în funcţie, Hoeness ar fi tentat să pună capăt perioadei în care a fost numărul 1 în club. Aici nu luăm în calcul perioada petrecută în detenţie de fostul mare internaţional german, în care acesta şi-a pierdut prerogativele.

Astfel s-ar încheia 4 decenii în care Hoeness a fost în stafful lui Bayern. Dacă hotărârea actualului preşedinte nu se va schimba, cele mai mari şanse pentru înlocuirea sa le are Herbert Hainer, CEO Adidas. Ştirea apare cu o săptămână înainte ca Neuer &Co să debuteze oficial în noul sezon. Bayern va întâlni marea rivală Borussia Dortmund în Supercupa Germaniei. 

  • LIVE VIDEO | Bayern - Borussia Dortmund, sâmbătă 3 august, 21:30, Telekom Sport 2

Până la duelul contra galben-negrilor, campionii Germaniei o vor mai întâlni într-o partidă amicală pe Fenerbahce. Dortmund va mai avea însă două teste până pe 3 august. Se va duela cu Udinese şi St Gall după ce până acum le-a învins pe Seattle Sounders şi pe Liverpool. 

 

  • Trăieşte experienţe LIVE în cele mai tari competiţii din lume! Ca să vezi Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2. Ia-ţi aici pachetul Telekom Sport +

Afla mai multe despre: bayern munchenborussia dortmundsueprcupa germanieiuli hoeness 

viewscnt
Articole similare