Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc la FC Argeş! Piteştenii au rămas fără antrenor cu o zi şi jumătate înainte de meciul cu U Cluj. Partida e duminică la Telekom Sport

Şoc la FC Argeş! Piteştenii au rămas fără antrenor cu o zi şi jumătate înainte de meciul cu U Cluj. Partida e duminică la Telekom Sport

Liga 2

Comentarii

Emil Săndoi a demisionat de la FC Argeş. Echipa va fi condusă în partida cu Universitatea Cluj de Vali Năstase.

”Emil Săndoi a decis să părăsească echipa noastră. La meciul de duminică, de la ora 20, din deplasare, cu Universitatea Cluj, echipa noastră va fi condusă de pe bancă de secundul Valentin Năstase” au anunţat oficialii piteşteni.

”Emil Săndoi nu mai este antrenorul echipei FC Argeş! Decizia a fost luată de tehnicianul grupării din Trivale care a considerat că este nevoie de un şoc ca FC Argeş să depăşească această perioadă nefastă.Clubul FC Argeş îi mulţumeşte antrenorului Emil Săndoi pentru munca depusă în cele 14 luni petrecute la Piteşti şi îi urează mult succes în carieră”, a anunţat FC Argeş şi pe pagina sa de Facebook.

Pe 1 martie, de ziua lui, Emil Sandoi nu a avut parte de cel mai frumos cadou, echipa sa pierzând împotriva Chindiei, scor 0-1. Pe lângă rezultatul negativ, Săndoi a avut parte de o neplăcuta surpriză din partea fanilor, care i-au scandat ”demisia” la acel meci. 

Oficialii grupării piteştene l-ar dori ca antrenor pe Nicolae Dică, fostul antrenor al vicecampioanei FCSB. Momentan, Dică a refuzat propunerea lui FC Argeş, echipă care nu are drept de promovare din Liga 2.

FC Argeş ocupă locul 6 în Liga 2. Săndoi pierduse în acest sezon doar 6 meciuri, iar în sezonul trecut echipa piteşteană a terminat pe locul 4 în clasament. 

Telekom Sport 1 transmite în direct duminică partida derby dintre FC Argeş şi Univeristatea Cluj. Meciul va începe la ora 20:00 şi va fi comentat de Bogdan Gheorghe.

Afla mai multe despre: emil săndoifc argeşu cluj 

viewscnt
Articole similare