Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la FCSB. Anunţul făcut chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Duckadam şi-a dat demisia: "Becali a făcut una dintre cele mai mari greşeli"

ŞOC la FCSB. Anunţul făcut chiar înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Duckadam şi-a dat demisia: "Becali a făcut una dintre cele mai mari greşeli"

FCSB

Comentarii

Chiar înaintea meciului cu CFR Cluj, Helmuth Duckadam i-a şocat pe fanii roş-albaştrilor şi şi-a anunţat plecarea de la FCSB, după 10 ani petrecuţi în conducerea clubului.

"A fost frumos! Dupa multe ezitări, am hotărât azi, 14.06.2020, că este momentul sa-mi înaintez demisia din cadrul SC Fotbal Club FCSB. Consider ca este mai onorabil să-ţi înaintezi demisia, când simţi ca nu mai eşti dorit, decât sa aştepţi momentul când vei fi dat afară.

Au fost momente dificile, dar şi foarte multe momente frumoase! A fost una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa mea! Îi multumesc domnului Becali, în numele familiei mele, pentru tot ce a făcut pentru noi şi îl asigur că voi rămâne acelaşi om serios şi loial.

Doresc mult succes echipei, si-mi doresc, ca in acest an sa câstige un trofeu!" , a fost mesajul postat de Helmuth Duckadam pe Facebook.

"După părerea mea, Gigi Becali a făcut foarte multe greşeli de-a lungul timpului, dar asta e una dintre cele mai mari. Era ultimul element care îi dădea o oarecare legitimitate acestui club, eu rămân la părerea că aceasta este continuatoarea Stelei.

Dar Gigi Becali nu face altceva acum decât să îndepărteze şi ultimii oameni care mai erau în dubiu. Pe Duckadam trebuia să-l păstrezi acolo indiferent de ce zicea sau de ce făcea. Duckadam este singurul din marea echipă a Stelei din 1986 care este de partea lui Gigi Becali" , a declarat comentatorul Telekom Sport, Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare