Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Şoc la Indian Wells!" Ce scriu BBC şi L'Equipe după ce Halep a fost eliminată

"Şoc la Indian Wells!" Ce scriu BBC şi L'Equipe după ce Halep a fost eliminată

Tenis

Comentarii

A fost ziua surprizelor la Indian Wells, principalele favorite rămase în cursa pentru trofeu - Simona Halep (1 WTA) şi Venus Williams (8 WTA) - fiind eliminate de adversare mai slab cotate.

Presa internaţională a reacţionat rapid după înfrângerea suferită de Halep în faţa japonezei Naomi Osaka (44 WTA), catalogând rezultatul drept un "şoc".

"Venus Williams şi Simona Halep suferă înfrângeri şoc în semifinale la Indian Wells! Clasată pe locul 44 în lume, Osaka a eliminat-o pe Halep, un lider mondial lipsit de strălucire, în 64 de minute, 6-3, 6-0 [...] Victoria răsunătoare în faţa româncei este a patra obţinută în faţa unei jucătoare din TOP 10 pentru Osaka şi a doua în această săptămână, după ce a eliminat-o şi pe Pliskova, numărul 5 mondial", scriu cei de la BBC.

"Simona Halep, măturată de furtuna Naomi Osaka! Finala de la Inadian Wells va avea două jucătoare de 20 de ani. Nipona Naomi Osaka va juca finala cu Daria Kasatkina după ce a eliminat-o surprinzător pe numărul 1 mondial Simona Halep”, notează L'Equipe.

Afla mai multe despre: haleposakaindian wells 

viewscnt
Articole similare