Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la Kiev! Lucescu îi fură un jucător lui Guardiola! Fanii nu se aşteptau la un asemenea transfer

ŞOC la Kiev! Lucescu îi fură un jucător lui Guardiola! Fanii nu se aşteptau la un asemenea transfergalerie foto
Comentarii

Presa din Ucraina scrie că Dinamo Kiev este foarte interesată de transferul lui Thiago Almada, fotbalist dorit şi de Manchester City.

Supranumit de argentinieni ”noul Messi”, Thiago Ezequiel Almada (19 ani) a intrat pe lista lui Dinamo Kiev, scrie presa ucrainiană.

Thiago Almada la Dinamo Kiev? Ar fi o adevărată lovitură dată de Mircea Lucescu

Fotbalistul care a debutat în 2018 la Velez Sarsfield este cotat deja la 18 milioane de euro, iar englezii au scris despre interesul deosebit pe care îl acordă City şi Guardiola transferului său. Nu mai puţin de 30 de milioane de euro ar urma să plătească Dinamo Kiev pentru argentinianul ce măsoară doar 1.71 m.

Surkis, noul patron al lui Mircea Lucescu, ştie foarte bine cât succes a avut Il Luce cu fotbaliştii sud americani pe care i-a adus la Şahtior, apoi i-a vândut pe foarte mulţi bani. Prin urmare, ar fi de acord să investească o sumă importantă de bani în transferul noului puşti minune din Argentina, fotbalist monitorizat şi de alte forţe din Europa. Este totuşi greu de crezut că Thiago Almada va alege să meargă la Kiev, în condiţiile în care poate juca într-un campionat puternic din Europa, probabil chiar la o formaţie de top.

The Sun scrie că Manchester City a demarat deja tratativele pentru a obţine semnătura lui Thiago Almada. Fotbalistul, supranumit de argentinieni "noul Messi" ar putea ajunge în Premier League pentru 30 de milioane de euro.

De serviciile sale s-au mai arătat interesate, Paris Saint Germain şi Manchester United. Almada este cotat la 18 milioane de euro şi are numai 19 ani. A marcat cinci goluri şi a oferit două pase decisive pentru Velez în actuala stagiune.

Afla mai multe despre: thiago almada 

viewscnt
Articole similare