Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC la Liverpool! Klopp a ameninţat că pleacă de la echipă. Detaliul care a trezit nemulţumirea germanului

ŞOC la Liverpool! Klopp a ameninţat că pleacă de la echipă. Detaliul care a trezit nemulţumirea germanului

Liverpool

Comentarii

Jurnalista Pala Serrano face o dezvăluire şocantă. Jurgen Klopp ar fi ameninţat că pleacă de la FC Liverpool, dacă gruparea de pe Anfield îl vinde pe Roberto Firmino la Barcelona

Liverpool are jucători foarte interesanţi de export, iar Mo Salah, Sadio Mane, Trent Alexander Arnold sau Virgil van Dijk  sunt jucători pentru care alte mari cluburi din Europa ar fi dispuse să facă investiţii extrem de serioase.

Spaniolii au aflat însă că cel mai aproape de o plecare de pe Anfield Road este Roberto Firmino, atacantul brazilian dorit cu insistenţă de FC Barcelona.

Jurgen Klopp a ameninţat că pleacă de la Liverpool, dacă Firmino e vândut la Barcelona

Catalanii, campionii Spaniei sunt dispuşi să facă un efort financiar pentru a-l transfera pe Firmino de la Liverpool în vara viitoare. Numărul 9 de pe Anfield Road este considerat înlocuitorul ideal pentru Luis Suarez, fotbalist care cel mai probabil va pleca în vară de pe Estadio Camp Nou.

În opinia lui Jurgen Klopp, managerul care are şanse mari să devină o adevărată legendă pe Anfield, Firmino este unul dintre jucătorii intransferabili. La auzul informaţiilor că Firmino ar putea pleca în vara viitoare, Klopp şi-ar fi ameninţat conducerea că va pleca şi el de la Liverpool, susţine sursa citată.

Piesă esenţială în angrenajul său şi unul dintre cei mai buni atacanţi din lume, Firmino este şi o piesă importantă în vestiarul formaţiei care a cucerit Liga Campionilor în sezonul trecut. Brazilianul ar îmbrăţişa provocarea FC Barcelona, mai ales că este ademenit cu o salariu suculent, de peste 18 milioane de euro pe sezon.

Şansele ca mutarea să se perfecteze sunt destul de mici, ţinând cont de opoziţia managerului german. Klopp ştie că este văzut extraordinar de către suporteri şi că poate părăsi Liverpool în orice moment pentru una dintre marile echipe care îl curtează.

Este puţin probabil, scrie jurnalista Paula Serrano, ca oficialii lui Liverpool să rişte să-l piardă pe Klopp.
 

Afla mai multe despre: jurgen klopp 

viewscnt
Articole similare