Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc la Madrid! Doi giganţi din fotbalul european se luptă pentru transferul lui Sergio Ramos. Real nu i-a prelungit contractul căpitanului

Şoc la Madrid! Doi giganţi din fotbalul european se luptă pentru transferul lui Sergio Ramos. Real nu i-a prelungit contractul căpitanului

Real Madrid

Comentarii

Lui Sergio Ramos (34 de ani) îi expiră contractul cu Real Madrid la finalul sezonului 2020-2021, iar momentan nu şi-a prelungit înţelegerea cu echipa lui Zinedine Zidane.

În cadrul unei emisiuni TV din Spania, „El Chiguito de Jugones”, a fost lansat zvonul că Sergio Ramos ar putea să o părăsească pe campioana Spaniei. Echipa care se interesează cel mai tare de serviciile lui ramos este Juventus, acolo unde căpitanul madrilenilor ar putea redeveni coechipier cu Cristiano Ronaldo.

„Tratativele cu los blancos sunt în stand-by şi Juventus şi-a exprimat interesul. Fundaşul spaniol câştigă 11,7 milioane euro net pe sezon la campioana Spaniei, aproximativ salariul, cu tot cu bonusuri, primit de Matthijs De Ligt la echipa bianconera”, e ştirea apărută în mass-media din Peninsula Iberică.

Pleacă Sergio Ramos de la Real Madrid? Fundaşul ar putea redeveni colegul lui Cristiano Ronaldo

Juventus nu este singura echipă care se interesează de serviciile lui Sergio Ramos. Paris Saint-Germain încearcă şi ea să intre pe firm pentru a îl achiziţiona pe fundaşul central al „galacticilor”.

În cazul în care ar alege să nu mai continue pe Santiago Bernabeu, Sergio Ramos s-ar despărţi după 16 ani de campioana Spaniei. Stoperul a ajuns la Madrid în august 2005, atunci când Real a plătit 27 de milioane de euro în schimbul transferului său de la Sevilla.

De atunci şi până în prezent, în calitate de jucător al lui Real Madrid, Ramos şi-a umplut vitrina cu trofee. Cu los blancos, Ramos are în palmares cinci titluri, două Cupe şi patru Supercupe ale Spaniei, patru trofee UEFA Champions League, trei Supercupe ale Europei şi patru titluri de campion mondial al cluburilor.

În cei 15 ani petrecuţi până acum pe Santiago Bernabeu, Sergio Ramos a îmbrăcat tricoul alb de 654 de ori, perioadă în care a marcat 98 de goluri şi a oferit 39 de pase decisive. Cel mai eliminat jucător din istoria campionatului spaniol, Ramos a văzut, în calitate de jucător al Realului, 212 cartonaşe galbene şi 26 de cartonaşe roşii.

  • contractul lui Sergio Ramos cu Real Madrid este valabil până la finalul sezonului 2020-2021
  • căpitanul echipei lui Zidane este cotat de site-ul transfermarkt la suma de transfer de 14 milioane de euro

 

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare