Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc la Madrid! Favoritul lui Zidane poate pleca de la echipă. Are o ofertă colosală

Şoc la Madrid! Favoritul lui Zidane poate pleca de la echipă. Are o ofertă colosală

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se poate despărţi în această vară de unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Zinedine Zidane. Lucas Vazquez are o ofertă importantă din punct de vedere financiar.

În vârstă de 29 de ani, Lucas Vazquez a crescut în academia lui Real Madrid şi a jucat toată cariera pentru Los Blancos, iar pentru Zinedine Zidane reprezintă un jucător special, chiar dacă a fost mai mereu criticat de presa spaniolă pentru folosirea lui în detrimentul altor jucători. 

Cotidianul spaniol Marca scrie că Vazquez a primit o ofertă foarte atractivă de la un club din Qatar, iar fotbalistul, deşi nu a dat un răspuns, nu a refuzat posibilitatea de a pleca de la Real. De asemenea, nici clubul şi nici Zidane nu se opun plecării lui, fotbaliştii de la Real Madrid fiind întotdeauna stăpâni pe propriul destin. 

Aceeaşi sursă notează că internaţionalul spaniol mai aşteaptă câteva zile pentru a vedea dacă apare o ofertă şi din Europa, fiind pe lista unor cluburi precum Tottenham sau Napoli. El este cotat la 16 milioane de euro şi mai are contract cu Real Madrid până în 2021. 

Afla mai multe despre: lucas vazquezreal madrid 

viewscnt
Articole similare